Jeg har flasket en Nimbus NEIPA fra Lund teknik for 14 dage siden med 7g sukker pr liter.
Jeg har lige prøvet at åbne en for at prøvesmage den.
Der kommer lidt skum på overfladen når man hælder den op i et glas, men den virker lidt tam/flad som om der mangler CO2
Vil det hjælpe at ryste flaskerne lidt og lade dem stå 14 dage mere ved stuetemperatur
Sent from my iPhone using Tapatalk
Karbonering spørgsmål
-
- Indlæg: 915
- Tilmeldt: 2. apr 2014, 11:57
- Geografisk sted: 7451 Sunds
Re: Karbonering spørgsmål
Ja, ryst flaskerne og sæt dem ind i varmen så skal de nok karbonere.
keep it simple !
-
- Indlæg: 14
- Tilmeldt: 15. okt 2017, 14:02
Re: Karbonering spørgsmål
Tak det prøver jegfjorgensen skrev:Ja, ryst flaskerne og sæt dem ind i varmen så skal de nok karbonere.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Karbonering spørgsmål
Hvordan blev resultatet af din ... ehm ... efterbehandling?
Med venlig hilsen
Bo Miller
Bo Miller
- Broder Jacob
- Indlæg: 508
- Tilmeldt: 4. okt 2013, 18:33
- Geografisk sted: Emmabodavej 19f, 4450 Jyderup
Re: Karbonering spørgsmål
se om du kan karbonere et par grader over gæringstemparaturen, det hjælper sommetider
Øl= en masse i en energisk fart
Omregnet
En masse øl i en fart= energi
Omregnet
En masse øl i en fart= energi