Så brygges der :)

Jimmi
Indlæg: 227
Tilmeldt: 22. mar 2006, 22:04
Geografisk sted: Randers

Indlæg af Jimmi »

Det har jeg faktisk også gjort :) ville bare lige være helt sikker inden jeg gjorde det.. mit første bryg blev underkarboneret :( anvendte 68 g sukker til 17,5L bryg
Øv ingen bryg igang :(
Jimmi
Indlæg: 227
Tilmeldt: 22. mar 2006, 22:04
Geografisk sted: Randers

Indlæg af Jimmi »

Jep så blev brygget endelig flasket efter knap 3 uger på anden fermentering :)... det smager rigtig godt... selvom varmen er en træls faktor..... der er jo knap 27 grader hvor den skal lagre :(.. men vi må håbe at vaarmen snart aftager :)

40 ½L flasker blev der til

Jimmi
Øv ingen bryg igang :(
Morten
Indlæg: 767
Tilmeldt: 17. jan 2006, 17:02
Geografisk sted: Nørresundby

Indlæg af Morten »

Ja ok det er da fint nok ;)

vi glæder os til at høre om smagningen af den
MvH
Morten
(9400)
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"