Karbonering med frugtsaft

Besvar
rasmus12b
Indlæg: 15
Tilmeldt: 16. apr 2020, 19:57

Karbonering med frugtsaft

Indlæg af rasmus12b »

Jeg har gang i en kølsch som jeg vil krydre med lidt hyldeblomstsmag. Jeg har tænkt mig at anvende en “god” en af slagsen fra supermarkedet, fx Søbogaard eller noget i den dur.

Først havde jeg tænkt at tilføje saften når hovedgæringen var ved at være overstået. Men jeg kom til at tænke på om jeg bare kan tilføje det ved flaskning som en del af det karboneringssukker jeg skal bruge.

Hvad siger i, hvordan ville i gøre?
Freund
Indlæg: 377
Tilmeldt: 16. aug 2017, 20:15
Geografisk sted: 7400 Herning

Re: Karbonering med frugtsaft

Indlæg af Freund »

Hej Rasmus

Det lyder lækkert
Om du gærer det med i spanden eller som karbonering giver vel det samme smagsmæssigt.
Personligt ville jeg foretrække gæringen, da det er nemmere at bestemme karboneringen med alm sukker ("plejer").

Men prøv dig frem.
Skriv gerne om resultatet.

Hilsen
Freund
mhn
Indlæg: 439
Tilmeldt: 22. feb 2017, 16:58

Re: Karbonering med frugtsaft

Indlæg af mhn »

Vi har prøvet det med kirsebærsaft som karbonering for længe siden. Jeg kan se, at vores forsøg på at beregne sukkerværdien af saften er i opskriften. https://beercalc.org/?t=156256" onclick="window.open(this.href);return false;
Mvh
Morten

Den ene af to. :-) http://mortenbryg.dk
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"