Jeg har gang i en kølsch som jeg vil krydre med lidt hyldeblomstsmag. Jeg har tænkt mig at anvende en “god” en af slagsen fra supermarkedet, fx Søbogaard eller noget i den dur.
Først havde jeg tænkt at tilføje saften når hovedgæringen var ved at være overstået. Men jeg kom til at tænke på om jeg bare kan tilføje det ved flaskning som en del af det karboneringssukker jeg skal bruge.
Hvad siger i, hvordan ville i gøre?
Karbonering med frugtsaft
Re: Karbonering med frugtsaft
Hej Rasmus
Det lyder lækkert
Om du gærer det med i spanden eller som karbonering giver vel det samme smagsmæssigt.
Personligt ville jeg foretrække gæringen, da det er nemmere at bestemme karboneringen med alm sukker ("plejer").
Men prøv dig frem.
Skriv gerne om resultatet.
Hilsen
Freund
Det lyder lækkert
Om du gærer det med i spanden eller som karbonering giver vel det samme smagsmæssigt.
Personligt ville jeg foretrække gæringen, da det er nemmere at bestemme karboneringen med alm sukker ("plejer").
Men prøv dig frem.
Skriv gerne om resultatet.
Hilsen
Freund
Re: Karbonering med frugtsaft
Vi har prøvet det med kirsebærsaft som karbonering for længe siden. Jeg kan se, at vores forsøg på at beregne sukkerværdien af saften er i opskriften. https://beercalc.org/?t=156256" onclick="window.open(this.href);return false;