Hej alle
Nu skal jeg snart til at brygge i min gruekedel, men har lige brug for lidt info.
I min elgryde, sætter jeg temperaturen til ca 80, når jeg udmæsker, så rammer jeg som regel omkring de 78. Men hvordan foregår det i en gruekedel ?
Jeg har en ide om, at jeg efter mæskeperioden, tænder for gassen og hæver temp de ca 78 og herefter slukker og begynder sining efter 10 minuttes udmæskning, men er det fremgangsmetoden ?
Udmæskning i gruekedel
Udmæskning i gruekedel
Venlig "Pilsen"
Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis
Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis
- beerbuster
- Indlæg: 739
- Tilmeldt: 23. jun 2008, 22:45
- Geografisk sted: Odense
Re: Udmæskning i gruekedel
Det lyder helt bestemt som en god ide`, det er lige sådan jeg plejer at gøre og det virker fint.
Med venlig hilsen.
Peter
Omstikning...just say no !..
"He was a wise man who invented beer.
Plato "
Peter
Omstikning...just say no !..
"He was a wise man who invented beer.
Plato "
Re: Udmæskning i gruekedel
Så er det jo ikke helt ved siden af :-)beerbuster skrev:Det lyder helt bestemt som en god ide`, det er lige sådan jeg plejer at gøre og det virker fint.
Venlig "Pilsen"
Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis
Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis