Udmæskning i gruekedel

Besvar
janriis
Indlæg: 1417
Tilmeldt: 23. sep 2008, 20:23
Geografisk sted: Nykøbing F.

Udmæskning i gruekedel

Indlæg af janriis »

Hej alle

Nu skal jeg snart til at brygge i min gruekedel, men har lige brug for lidt info.

I min elgryde, sætter jeg temperaturen til ca 80, når jeg udmæsker, så rammer jeg som regel omkring de 78. Men hvordan foregår det i en gruekedel ?

Jeg har en ide om, at jeg efter mæskeperioden, tænder for gassen og hæver temp de ca 78 og herefter slukker og begynder sining efter 10 minuttes udmæskning, men er det fremgangsmetoden ?
Venlig "Pilsen"

Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis
Brugeravatar
beerbuster
Indlæg: 739
Tilmeldt: 23. jun 2008, 22:45
Geografisk sted: Odense

Re: Udmæskning i gruekedel

Indlæg af beerbuster »

Det lyder helt bestemt som en god ide`, det er lige sådan jeg plejer at gøre og det virker fint.
Med venlig hilsen.
Peter

Omstikning...just say no !..

"He was a wise man who invented beer.
Plato "
janriis
Indlæg: 1417
Tilmeldt: 23. sep 2008, 20:23
Geografisk sted: Nykøbing F.

Re: Udmæskning i gruekedel

Indlæg af janriis »

beerbuster skrev:Det lyder helt bestemt som en god ide`, det er lige sådan jeg plejer at gøre og det virker fint.
Så er det jo ikke helt ved siden af :-)
Venlig "Pilsen"

Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"