Et hurtigt spørgsmål, hvis nogle af Jer erfarne bryggere kan hjælpe....
..min bryggemakker har en stout stående i gang med 2. fermentering. Han synes den har tilstrækkelig bitterhed, men lovlig lidt aroma fra humlen. Det vil sikkert ændre sig lidt, når stouten bliver moden, men han er nervøs for den..:-)
Jeg har foreslået han at tilsætte lidt aromahumle (20-30g Fuggles til 25 ltr) direkte i gærtanken og lade den stå en uge længere.
Kan I se nogen problemer i det...?
Mere aroma...?
Mere aroma...?
Peter/.
Håndbryg....en skumfidus for feinschmeckere!
Håndbryg....en skumfidus for feinschmeckere!
Han er igang...
...med i første omgang at tilsætte 35 g Fuggles til den. Det var den humle vi havde liggende i overskud, men så vidt jeg kan læse mig frem til skulle det også passe rimeligt o.k. med mere aroma til en stout.
(Ja, - søndag er vores efterhånden næste faste bryggedag...det passer også nogenlunde med een eller to ugers intervaller for gæringerne..:-)....)
(Ja, - søndag er vores efterhånden næste faste bryggedag...det passer også nogenlunde med een eller to ugers intervaller for gæringerne..:-)....)
Peter/.
Håndbryg....en skumfidus for feinschmeckere!
Håndbryg....en skumfidus for feinschmeckere!