32% Tactical Nuclear Penguin

Kombinering af mad og øl og omvendt.
Besvar
all
Indlæg: 227
Tilmeldt: 6. apr 2011, 20:07
Geografisk sted: Aarhus
Kontakt:

32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg af all »

Hej jeg har lige købt mig

32% Tactical Nuclear Penguin og

41% Sink The Bismarck

der følger patentprop med til bægge flasker øl midt spørgsmål går nu bare på om er disse øl karboneret eller kan de drikkes lidt af gangen lige som en whiskey?
Guinnless
Indlæg: 122
Tilmeldt: 29. aug 2008, 10:56
Geografisk sted: Ved Køge Bugt

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg af Guinnless »

Jeg husker den lille smagsprøve jeg har fået af Bismark som helt 'flad'.
mvh
Bjarne
Brugeravatar
Morten L
Co-Admin
Indlæg: 2429
Tilmeldt: 6. jul 2009, 21:32
Geografisk sted: 9230 Svenstrup J

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg af Morten L »

De er næsten ikke karboneret.

Drik du bare lidt af gangen, men stil dem i køleskabet - og husk at de ikke holder for evigt.
MVH
Morten
"Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he will sit in a boat and drink beer all day"
bellabryg
Indlæg: 207
Tilmeldt: 23. okt 2011, 16:00
Geografisk sted: København

32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg af bellabryg »

Jeg ville dog tro, at de ilter relativt hurtigt, og ville nok drikke dem indenfor et par dage efter åbning.
Brugeravatar
BeerMan
Indlæg: 508
Tilmeldt: 2. jul 2009, 07:06
Geografisk sted: Vejle
Kontakt:

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg af BeerMan »

Er der nogen herinde der har prøvet at fryse destilere øl ? Jeg gjorde det engang i mine unge dage med noget hvidvin og det gik ret godt ! Blev helt klart stiv :)

Kunne da være sjovt at gøre det med en let humlet og peatet øl ! Tror den kommer på 2do listen !
Duff beer for me Duff beer for you, Ill have a duff you have one too.
Brugeravatar
MonkeyBrew
Indlæg: 4420
Tilmeldt: 26. okt 2006, 21:13
Geografisk sted: 8670 Låsby

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg af MonkeyBrew »

Eisbock er frysedestilleret. Har prøvet det med mjød engang. Den blev næsten som portvin. Så det skal da helt sikkert prøves igen engang. ;)
Monkeybrew - Abegodt øl!

~ Lars Bang Rasmussen ~

http://www.monkeybrew.dk" onclick="window.open(this.href);return false;

Mæsketemperature for stilarterne:

http://haandbrygforum.dk/viewtopic.php? ... ure#p85351" onclick="window.open(this.href);return false;
Brugeravatar
Clploug
Indlæg: 191
Tilmeldt: 27. mar 2010, 18:17
Geografisk sted: Strøby Egede, Køge

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg af Clploug »

Jeg har haft Sink the bismark stående åben er flere måneder og den kunne sagtens drikkes efter så lang tid.
Brugeravatar
JBG
Indlæg: 357
Tilmeldt: 19. nov 2012, 11:07
Geografisk sted: Silkeborg

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg af JBG »

MonkeyBrew skrev:Eisbock er frysedestilleret. Har prøvet det med mjød engang. Den blev næsten som portvin. Så det skal da helt sikkert prøves igen engang. ;)
Hvordan gøres det? Bare i en flaske/dunk, og så i fryseren? Det er vel mjøden/øllet der tør først, eller hvordan?
- Jan Graabæk
kvikky
Indlæg: 278
Tilmeldt: 4. sep 2010, 10:51
Geografisk sted: Ryaa, Aabybro

32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg af kvikky »

Jeg kom til det her i ugen. Jeg havde stilt en fustage udenfor, og jeg skulle have den sidste slat tappet på flasker. Da jeg havde tappet det halve af den mængde jeg havde vurderet der var tilbage, kom der ikke mere, og jeg pakkede tappegrejet, og åbnede fustagen for at rengøre den, og hælder lige den sidste slat ud , tror jeg , men der kom en masse iskrystaller ud i stedet, så jeg fik tjekkisk Eispilsner i flaskerne og det smager rigtig godt.
Nu står der en dobbeltipa udenfor, så kan den blive til Barleywine ;-)
Brugeravatar
SvendTT
Indlæg: 11
Tilmeldt: 5. mar 2013, 12:58
Geografisk sted: Aalborg
Kontakt:

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg af SvendTT »

Smagte Armageddon fra Brewmeister forrige weekend, eftersigende verdens stærkeste øl på 65%

http://www.ratebeer.com/beer/brewmeiste ... on/188747/

Må sige det var en oplevelse og konceptet med en Eisbock er ret interessant... men 600,- små danske kroner for 33 cl... Så ville jeg nu hellere købe en god whisky :P
Brugeravatar
MonkeyBrew
Indlæg: 4420
Tilmeldt: 26. okt 2006, 21:13
Geografisk sted: 8670 Låsby

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg af MonkeyBrew »

JBG skrev:
MonkeyBrew skrev:Eisbock er frysedestilleret. Har prøvet det med mjød engang. Den blev næsten som portvin. Så det skal da helt sikkert prøves igen engang. ;)
Hvordan gøres det? Bare i en flaske/dunk, og så i fryseren? Det er vel mjøden/øllet der tør først, eller hvordan?
Lige præcis i fryseren, hvis vejret ikke er til det. ;) Det er "vandet" der fryser først og den del med alkoholen der i teorien bliver tilbage. Der dannes grød is på toppen og det fjerner man med en hul-ske. Jeg havde en kummefryser dengang, og den var vanvittig praktisk da jeg kunne placere hele brygspanden deri. Tror den stod i 2 døgn før jeg fjernede is. Jeg checkede i hvert tilfælde til den nogle gange over de 2 dage. En sjov metode at "forstærke" brygget på.
Monkeybrew - Abegodt øl!

~ Lars Bang Rasmussen ~

http://www.monkeybrew.dk" onclick="window.open(this.href);return false;

Mæsketemperature for stilarterne:

http://haandbrygforum.dk/viewtopic.php? ... ure#p85351" onclick="window.open(this.href);return false;
Brugeravatar
MonkeyBrew
Indlæg: 4420
Tilmeldt: 26. okt 2006, 21:13
Geografisk sted: 8670 Låsby

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg af MonkeyBrew »

kvikky skrev:Jeg kom til det her i ugen. Jeg havde stilt en fustage udenfor, og jeg skulle have den sidste slat tappet på flasker. Da jeg havde tappet det halve af den mængde jeg havde vurderet der var tilbage, kom der ikke mere, og jeg pakkede tappegrejet, og åbnede fustagen for at rengøre den, og hælder lige den sidste slat ud , tror jeg , men der kom en masse iskrystaller ud i stedet, så jeg fik tjekkisk Eispilsner i flaskerne og det smager rigtig godt.
Nu står der en dobbeltipa udenfor, så kan den blive til Barleywine ;-)
Hæhæ, eispils og iipa (isipa) lyder som spændende projekter. ;)
Monkeybrew - Abegodt øl!

~ Lars Bang Rasmussen ~

http://www.monkeybrew.dk" onclick="window.open(this.href);return false;

Mæsketemperature for stilarterne:

http://haandbrygforum.dk/viewtopic.php? ... ure#p85351" onclick="window.open(this.href);return false;
Besvar

Tilbage til "Mad og øl & øl i mad"