Højreb sous vide
Højreb sous vide
Hej alle
Har købt en højrebssteg på 2,8 kg. Den er ca 10-15 cm tyk. Havde tænkt mig at give den 10 timer i gryden ved 56 grader. Er det helt ved siden af ?
Har købt en højrebssteg på 2,8 kg. Den er ca 10-15 cm tyk. Havde tænkt mig at give den 10 timer i gryden ved 56 grader. Er det helt ved siden af ?
Venlig "Pilsen"
Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis
Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis
Re: Højreb sous vide
http://www.madpassionen.dk/nytmadforum/ ... f=4&t=1518" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeg ville nok selv give den 10 timer, som du selv skriver - jeg har dog kun selv erfaring fra oksetyndsteg og det skal ofte have meget mere.
Jeg ville nok selv give den 10 timer, som du selv skriver - jeg har dog kun selv erfaring fra oksetyndsteg og det skal ofte have meget mere.
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Højreb sous vide
Lyder fint. Tror jeg sætter PID'en til 55. Min Lidl gryde har det med at skyde over med en grad eller 2.
Venlig "Pilsen"
Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis
Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis
Re: Højreb sous vide
Af personlig preference sætter jeg altid oksekød til 58,5, der syntes jeg bedst om smag/tekstur !
Duff beer for me Duff beer for you, Ill have a duff you have one too.
Re: Højreb sous vide
Hvordan er kødet så. Er det svagt rosa som en roastbeef eller er det stadig rødt ?BeerMan skrev:Af personlig preference sætter jeg altid oksekød til 58,5, der syntes jeg bedst om smag/tekstur !
Venlig "Pilsen"
Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis
Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis
Re: Højreb sous vide
Ja, det er mest svagt rosa ala roastbeef, den her bandit er tilberedt ved 58,5janriis skrev:Hvordan er kødet så. Er det svagt rosa som en roastbeef eller er det stadig rødt ?BeerMan skrev:Af personlig preference sætter jeg altid oksekød til 58,5, der syntes jeg bedst om smag/tekstur !
Duff beer for me Duff beer for you, Ill have a duff you have one too.
-
- Indlæg: 184
- Tilmeldt: 22. mar 2012, 20:40
- Geografisk sted: Hobro
Re: Højreb sous vide
Sætter altid oksekød ved 55 grader og gerne i op til 20 timer. Så er det rødt og super mørt
- Broder Jacob
- Indlæg: 508
- Tilmeldt: 4. okt 2013, 19:33
- Geografisk sted: Emmabodavej 19f, 4450 Jyderup
Re: Højreb sous vide
Må jeg anbefale en hjemmeside som går grundigt til værks om madlavning herunder langtidsstegning af kød.
Min metode er at proppe en termometersonde op i dyret hvor det er tykkest og en anden til at hænge frit i ovenrummet, så jeg reelt ved hvilken temp. der er .
www. kvalimad.dk
Min metode er at proppe en termometersonde op i dyret hvor det er tykkest og en anden til at hænge frit i ovenrummet, så jeg reelt ved hvilken temp. der er .
www. kvalimad.dk
Øl= en masse i en energisk fart
Omregnet
En masse øl i en fart= energi
Omregnet
En masse øl i en fart= energi
Re: Højreb sous vide
Det er lidt svært ved Sous Vide da det ikke laves i en ovn ;-)Broder Jacob skrev:Må jeg anbefale en hjemmeside som går grundigt til værks om madlavning herunder langtidsstegning af kød.
Min metode er at proppe en termometersonde op i dyret hvor det er tykkest og en anden til at hænge frit i ovenrummet, så jeg reelt ved hvilken temp. der er .
http://www.kvalimad.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeg fik det her i julegave: http://www.tbsgrillshop.dk/Shop/kamado- ... meter.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Det skulle være rigtig godt til netop det du anbefaler, og det skal prøves med oksefilet nytårsaften i min WSM.
Buy a man a beer and he wastes an hour. Teach a man to brew and he wastes a lifetime.
http://bryggeri.landly.dk
http://www.facebook.com/bryggerilandly
http://beersmithrecipes.com/listrecipes/2810/nimbus39
http://bryggeri.landly.dk
http://www.facebook.com/bryggerilandly
http://beersmithrecipes.com/listrecipes/2810/nimbus39
Sv: Højreb sous vide
Hvordan blev det ?
Sendt fra min HTC One S med Tapatalk2
Sendt fra min HTC One S med Tapatalk2
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Højreb sous vide
Den blev rigtig fin, måske en anelse for mør. Den fik 56 grader i 12 timer. Næste gang nøjes jeg med 10.
Venlig "Pilsen"
Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis
Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis