Jo jo, men så skal jeg have en spand klar når folk er på tønden...Truntebryg skrev:Det var oplagt at bruge det til toiletskyl ;-)
Det koster lidt vand i rengøring og brug at lave øl
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jo jo, men så skal jeg have en spand klar når folk er på tønden...Truntebryg skrev:Det var oplagt at bruge det til toiletskyl ;-)
Det tror jeg ikke er en god ide da spildevandet jo indeholder mange flere "stoffer" end RO vandet (og hanevand), hvis du blander RO vand og spildevandet får du jo almindeligt postevand igen og så er det da spild af tid at køre det gennem anlægget... jeg spæder altid op med postevand, hos mig er 70% RO og 30% postevand en god blandingTruntebryg skrev:Du kan iøvrigt også bruge det til at spæde RO vandet op - for du må jo ikke brygge i ren RO vand.
Ok hvorfor?Truntebryg skrev:Om vinteren kan du gemme det udenfor og bruge det til køling (som dit billede) og sommeren kan du vande haven ;-)
Du kan iøvrigt også bruge det til at spæde RO vandet op - for du må jo ikke brygge i ren RO vand.
Ja det skal man. Det er destilleret og demineraliseret vand uden nogen form for næringsværdi. Det kaldes også "dødt vand".Thage skrev:Ok hvorfor?Truntebryg skrev:Om vinteren kan du gemme det udenfor og bruge det til køling (som dit billede) og sommeren kan du vande haven ;-)
Du kan iøvrigt også bruge det til at spæde RO vandet op - for du må jo ikke brygge i ren RO vand.
Lad os lege med tanken at man kan få den type vand de bruger i laboratorium, som er hyper rent, det ville jeg jo så også skulle blande op...?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Truntebryg skrev:Jeg ved at Mikkeler fjerne ALLE salte, og bygger derefter vandet op igen - til den ønskede profil. Lige præcis det jeg gerne vil med mit RO anlæg. ;)
Den røde dot, viser mit vand blandet med ca 60% RO vand. Hvordan kan du måle dit vand og RO vand så præcist?