Feedback på Julebryg, bryg #5!
: 28. jul 2017, 10:47
Hejsa allesammen!
Mine sidste 2 bryg er blevet fantastiske, der har i en del af æren, så tak for det.
Den sidste bryg, bryggede jeg med Skovmærke jeg selv havde plukket... er du vimmer den smager fantastisk.
Jeg vil selvfølgelig gerne have lidt input til den julebryg jeg skal lave senere idag, jeg kan stadig nå at ændre diverse ingredienser.
BeerCalc
Jeg har baseret bryggen på en Dubbel.
Jeg har 100g Fuggle humle i huset, og havde læst af engelsk humle var ok at bruge.
Derudover har jeg også Cascade humle, men havde læst at amerikansk humle ikke var godt i en belgisk dubbel.
Optimalt jeg gerne have brugt hallertau hersbrucker men min lokale humle-dealer har udsolgt af den humle.
Hvordan ser Malt profilen ud, har tilføjet lidt Special B, og prøvet at holde det lidt moderat. Angående "Brown Sugar", så er det muscavado sukker jeg tilføjer, men er lidt usikker på, om det overhovedet er nødvendigt.
Angående gær, så har jeg M44 og M27 i huset... Jeg læste tidligere at Nimbus havde dårlige erfaringer med M27, så hvis ikke M44 kan bruges (der står den er gode til amerikanske ales), så må jeg ned til min lokale dealer, og købe... hvilken?
Til sidst er der jo krydderier, og der har jeg læst en del, jeg skal nok holde det moderat, er ikke helt fast besluttet på, hvad der skal i.
Umiddelbart er tanken at der skal: Vanille, Appelsinskræl og Anis i...
Ved godt det er sommer, men jeg håber der er nogen derude ligesom mig, der browser haandbryg forummet som kan give lidt input... :)
På forhånd tak, og god sommer da!
Mine sidste 2 bryg er blevet fantastiske, der har i en del af æren, så tak for det.
Den sidste bryg, bryggede jeg med Skovmærke jeg selv havde plukket... er du vimmer den smager fantastisk.
Jeg vil selvfølgelig gerne have lidt input til den julebryg jeg skal lave senere idag, jeg kan stadig nå at ændre diverse ingredienser.
BeerCalc
Jeg har baseret bryggen på en Dubbel.
Jeg har 100g Fuggle humle i huset, og havde læst af engelsk humle var ok at bruge.
Derudover har jeg også Cascade humle, men havde læst at amerikansk humle ikke var godt i en belgisk dubbel.
Optimalt jeg gerne have brugt hallertau hersbrucker men min lokale humle-dealer har udsolgt af den humle.
Hvordan ser Malt profilen ud, har tilføjet lidt Special B, og prøvet at holde det lidt moderat. Angående "Brown Sugar", så er det muscavado sukker jeg tilføjer, men er lidt usikker på, om det overhovedet er nødvendigt.
Angående gær, så har jeg M44 og M27 i huset... Jeg læste tidligere at Nimbus havde dårlige erfaringer med M27, så hvis ikke M44 kan bruges (der står den er gode til amerikanske ales), så må jeg ned til min lokale dealer, og købe... hvilken?
Til sidst er der jo krydderier, og der har jeg læst en del, jeg skal nok holde det moderat, er ikke helt fast besluttet på, hvad der skal i.
Umiddelbart er tanken at der skal: Vanille, Appelsinskræl og Anis i...
Ved godt det er sommer, men jeg håber der er nogen derude ligesom mig, der browser haandbryg forummet som kan give lidt input... :)
På forhånd tak, og god sommer da!