Side 2 af 2

Re: Bryg til fad

: 25. sep 2018, 15:43
af mhn
Sådan opfatter jeg det ja.

Det kan så løses med CO2 under tryk i en flaske. :-)

Vennen skal vel alligevel bruge en flaske CO2 til at trykke øllet ud? Så kan den jo bare komme forbi på brygdagen og løse alle problemer?

Re: Bryg til fad

: 26. sep 2018, 10:00
af YodaVonBeck
mhn skrev:Sådan opfatter jeg det ja.

Det kan så løses med CO2 under tryk i en flaske. :-)

Vennen skal vel alligevel bruge en flaske CO2 til at trykke øllet ud? Så kan den jo bare komme forbi på brygdagen og løse alle problemer?
Mja, det er netop det. Han bor et godt stykke væk, så jeg ville foretrække at jeg selv kunne fylde på fad uden at han behøves være med. Jeg tænker det så nok bliver en løsning, hvor jeg fylder fadet helt op og tilsætter sukker opløsningen :)

Re: Bryg til fad

: 26. sep 2018, 14:58
af mhn
Husk at blive under CO2 røret. Ellers tror jeg, det bliver noget snask.

Jeg fylder til ca. 1 cm under CO2 rør. Men jeg giver det så CO2 bagefter. :-|

Re: Bryg til fad

: 27. sep 2018, 11:45
af YodaVonBeck
mhn skrev:Husk at blive under CO2 røret. Ellers tror jeg, det bliver noget snask.

Jeg fylder til ca. 1 cm under CO2 rør. Men jeg giver det så CO2 bagefter. :-|
Tak for info - super godt at vide :)

Er det et krav at der skal CO2 i når man hælder på fad eller gør du det bare for god ordens skyld?

Re: Bryg til fad

: 27. sep 2018, 12:50
af mhn
Jeg gør det, fordi jeg har læst her på forum, der skal tryk på, før låget lukker ordentligt tæt.

Som jeg har forstået det, er CO2 tungere end ilt. Så det gør ikke så meget, der er ilt i fadet, bare der også er CO2, og man ikke rumsterer for meget med det. Den CO2 kan jo godt komme fra sukker karbonering.

Jeg håber, nogen retter mig, hvis jeg har misforstået noget. :-)

Re: Bryg til fad

: 1. okt 2018, 12:45
af YodaVonBeck
Hejsa

Tak råd, jeg prøver at se hvad der kan lade sig gøre :)