Side 1 af 1

Rød Tuborg???

: 8. maj 2015, 09:57
af Mikkelroskilde
Er der nogle af jer der har prøvet at brygge en rød Tuborg før?

Faldt over denne opskrift - http://haandbryg.dk/cgi-bin/beercalc.cg ... wersearch=" onclick="window.open(this.href);return false;

Men har ingen ide om hvordan det ser ud med ingredienserne.

Nogen der har brygget en med succes?

Re: Rød Tuborg???

: 8. maj 2015, 12:21
af Nimbus39
Umiddelbart ser ingredienserne OK ud, men humlen tvivler jeg lidt på.
Jeg tror ikke de bruger Challenger.
Det er nok mere noget fra Hallertauer eller Slovakiet du skal bruge

Re: Rød Tuborg???

: 8. maj 2015, 12:41
af Mikkelroskilde
Hellertau har jeg liggende. Så det ville være kanon. Hvor meget ville du så tilsætte til de 30 l? Istedet for den anden :)

Re: Rød Tuborg???

: 8. maj 2015, 16:29
af Ousen
Mikkelroskilde skrev:Hellertau har jeg liggende. Så det ville være kanon. Hvor meget ville du så tilsætte til de 30 l? Istedet for den anden :)
Så længe det kun er bitterhumlen, så betyder det ikke det helt store om du skifter, men sigt efter den samme IBU.

Så vidt jeg ved er eller har der været amerikansk humle i en Grøn Tuborg. Det har der næppe været oprindeligt.

Re: Rød Tuborg???

: 8. maj 2015, 17:16
af admin
Uanset hvad, kan det næsten kun blive en dedre øl, men ellers sigt efter h.tettnang, og 15% caramalt.

Re: Rød Tuborg???

: 8. maj 2015, 18:35
af all
åhh gud hvorfor vil man dog brug tid på at clone en tuborg
det smager jo ikke af en skid
køb dog en kasse det er nok billiger en det du skal bruge i malt humle og gær + tid

Re: Rød Tuborg???

: 8. maj 2015, 18:41
af Goldenhammer
all skrev:åhh gud hvorfor vil man dog brug tid på at clone en tuborg
det smager jo ikke af en skid
køb dog en kasse det er nok billiger en det du skal bruge i malt humle og gær + tid
Hvorfor hvorfor dit og hvorfor dat.

Re: Rød Tuborg???

: 8. maj 2015, 21:16
af Nimbus39
all skrev:åhh gud hvorfor vil man dog brug tid på at clone en tuborg
det smager jo ikke af en skid
køb dog en kasse det er nok billiger en det du skal bruge i malt humle og gær + tid
Argh... Rød Tuborg er nu ikke så ringe bare lidt tynd, jeg tror faktisk der er et ganske godt grundlag for en god hjemmebryg bare man ikke laver den lige så vandet.