Hvad siger I til denne?

Redaktør: Co-Admin

Besvar
Jakobsen
Indlæg: 80
Tilmeldt: 22. feb 2015, 13:15

Hvad siger I til denne?

Indlæg af Jakobsen »

Jeg har forsøgt at sammensætte en Belgian Golden Strong Ale

Vedhæftet billede.

Nogle forslag til hvad jeg evt. skal tilpasse?
Vedhæftede filer
strong.jpg
Thage
Indlæg: 1442
Tilmeldt: 3. okt 2015, 09:37
Geografisk sted: Allerød

Re: Hvad siger I til denne?

Indlæg af Thage »

Har brygget en la fin du minde klon med honning, og igår en cara wit med candy syrup sirup... syntes den lidt svage sødme hænger godt sammen med de stærke procenter - så se det som et input, da jeg ikke aner hvordan det passer i stilen ;)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Jakobsen
Indlæg: 80
Tilmeldt: 22. feb 2015, 13:15

Re: Hvad siger I til denne?

Indlæg af Jakobsen »

Det var bestemt ikke et dårligt forslag. Honning er så dejlig sød :)
Thage
Indlæg: 1442
Tilmeldt: 3. okt 2015, 09:37
Geografisk sted: Allerød

Re: Hvad siger I til denne?

Indlæg af Thage »

Jakobsen skrev:Det var bestemt ikke et dårligt forslag. Honning er så dejlig sød :)
Husk at købe god honning, brugte akacie selv da en Brown ale med billig alm. Blev harsk i smagen. Blev den med akacie slet ikke.


Sent from my iPhone using Tapatalk
tfantonsen
Indlæg: 35
Tilmeldt: 5. aug 2016, 17:33

Re: Hvad siger I til denne?

Indlæg af tfantonsen »

Ikke når gæren er færdig, så smager den af tørrede blomster :)

Men det passer også fint til nogle øl, jeg havde karameliseret og alm. honning ude fra haven i min juleøl, og den var go'!
Nybrygger

Flasket: Brown ale, ESB
På fad: Oktoberfest, Pilzner
I gærtanken: Hyldemjød med eg, JuleMjød med eg, Maibock, Guderup humle (Thy Humle klon), Schwartzbier
Næste bryg: Brown ale
Thage
Indlæg: 1442
Tilmeldt: 3. okt 2015, 09:37
Geografisk sted: Allerød

Re: Hvad siger I til denne?

Indlæg af Thage »

tfantonsen skrev:Ikke når gæren er færdig, så smager den af tørrede blomster :)

Men det passer også fint til nogle øl, jeg havde karameliseret og alm. honning ude fra haven i min juleøl, og den var go'!
Æh jo, tog 1/2 år lagring før smag blev jævnet ud - men købte også den ultra billigste, er samme smag som du har som eftersmag på Eks. Brød når du laver en honning mad. Den fra haven har nok været bedre ;)
Prøv at Google honning typer, mjød osv.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Brugeravatar
Thor
Indlæg: 271
Tilmeldt: 7. nov 2010, 19:37
Geografisk sted: 5881 Skårup

Re: Hvad siger I til denne?

Indlæg af Thor »

Nu er der jo ikke meget honning i opskriften,men når vi nu er ved det...
Da jeg bryggede mjød kunne en billig udenlandsk honning godt bruges,men en god dansk honning gav på alle områder et bedre resultat.
Til en sådan øl kan jeg forestille mig at en lynghonning vil være rigtig god.
Besvar

Tilbage til "Opskrifter"