Tilrette opskrifter

Besvar
airborn
Indlæg: 379
Tilmeldt: 15. nov 2014, 18:59
Geografisk sted: Horsens

Tilrette opskrifter

Indlæg af airborn »

Hej

Jeg ved at overskriften kan opfattes overfladisk men hør lige:
Når man har brygget en opskrift der indeholder en stor del basismalt som pilsner eller pale ale og måske
synes at næste gang må der godt være lidt " mere krop eller fylde " i den færdige øl -
Hvilke malte griber I så til?
For eksempel synes jeg at min Brown Ale er lidt " tynd " i fyldigheden (den er fin nok - i forhold til procenter, humling og farve ) men mangler lige den ekstra fylde og krop. Den indeholder en masse pale ale malt og mindre portioner af special B, cara crystal, melanoidin og lidt chocolat.
Jeg har tænkt om det vil være en ide at bytte halvdelen af pale ale malten ud med Maris Otter.
Hvad tænker I / Hvad ville du gøre ?

Har forsøgt at hæve mæsketemperaturen til 70' meen det gav ikke det ønskede resutat

mvh
Jfinderup
Indlæg: 96
Tilmeldt: 21. apr 2019, 10:50
Geografisk sted: Hornbæk

Re: Tilrette opskrifter

Indlæg af Jfinderup »

Jeg ville overveje Carapils eller et valset kornprodukt
Brew Monk & Fermzilla
kbh36
Indlæg: 385
Tilmeldt: 27. dec 2014, 19:43
Geografisk sted: 4060 Kr. Såby

Re: Tilrette opskrifter

Indlæg af kbh36 »

melanoidin malt skulle være basismalt på steroider, hvor meget er der i opskriften, og hvor mange % svarer det til?
/Klaus
Cenosillicaphobia is the fear of an empty beer glass. Jeg har ikke et alkoholproblem, jeg har en hobby.
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"