En lille bryg film.
42 indlæg
• Side 2 af 3 • 1, 2, 3
sidst men ikke mindst er vores film kommet med på:
http://video.google.com/videoplay?docid=1164027894620103605&q=makebeer Jens
Jo, jeg mæsker nu også med låg på og har gjort det de i 3 år nu, hvis der findes en eller anden nørd der mener at det er forkert så si frem. Vi kan sikkert altid blive klogere http://www.hobbybryggeriet.dk Jesper H Nielsen
Hvis man koger med låg kan DMS (Dimethyl Sulfides) ikke fordampe. DMS vil heller ikke forsvinde, hvis man afkøler urten for langsomt. I Lager øl er DMS betraget som en del af smagen.
Re: En lille bryg film.Ang: Det der omregningsskema med massefylde ved forskellige temperaturer. Kan man finde det på nettet nogle steder?
Re: En lille bryg film.http://hbd.org/cgi-bin/recipator/recipator/hydrometer.html
Er det sådan en du mener? Den er ret genial, og har ikke oplevet forkerte resultater. Mvh.
Karsten (2650)
Re: En lille bryg film.jeg tror måske det er den her http://www.haandbrygforum.dk/gallery/al ... egrees.pdf
Brygger lejlighedsvist.
Re: En lille bryg film.Lige præcis... til jer begge 2.
Mvh Christian
Re: En lille bryg film.Meget fin lille fim. Men den er desværre meget svær at se på en Mac computer. Er det noget der kan rettes op?
Re: En lille bryg film.hvad format skal det så være i ?
Re: En lille bryg film.Mit: Så vidt jeg jeg kan forstå, så svarer du jo kun på at man ikke må koge urten med låg på når humlen tilsættes. Men om man må under selve mæskningen, er stadig ubesvaret. Men så vidt jeg ved skulle det da ikke være noget problem. Men ret mig endelig hvis jeg er galt på den.
Re: En lille bryg film.
Der sker ingenting ved at mæske med låg. tværtimod er det meget nemmere at holde temperaturen. Mvh.
Rune Hansen "Det er ikke størrelsen på dit udstyr det kommer an på, men hvor tit du bruger det...
42 indlæg
• Side 2 af 3 • 1, 2, 3
Tilbage til Generelt om brygning Hvem er onlineBrugere der læser dette forum: Google [Bot] og 22 gæster |