Russian Imperial stout

Re: Russian Imperial stout

Indlægaf Thor » 13. feb 2022, 11:53

Family Brewing skrev:Jeg tappede en Imperial Stout for 3 uger siden, jeg har sukkerkarboneret, men der er stadig kun ganske lidt ffssst i den, er der nogle tricks til at få vækket gæren, så der kommer lidt mere brus i den?
Lige nu står flaskerne ved 20 grader, kunne man med fordel hæve temperaturen til 24-25 grader i 14 dage?

En så stærk øl kan være længe om at karbonere. Prøv at vende flaskerne et par gange så gæren bliver hvirvlet rundt og giv dem så 14 dage mere.
Brugeravatar
Thor
 
Indlæg: 271
Tilmeldt: 7. nov 2010, 19:37
Geografisk sted: 5881 Skårup

Re: Russian Imperial stout

Indlægaf Family Brewing » 13. feb 2022, 11:58

Jeg håber du har ret, jeg har nu rystet dem, og sat dem ved 24 grader, nu vil jeg forsøge at glemme dem de næste 14 dage.
Family Brewing
 
Indlæg: 79
Tilmeldt: 9. mar 2018, 01:00

Foregående

Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google [Bot] og 4 gæster

cron