Kveik og tørhumling

Besvar
Olsens
Indlæg: 1
Tilmeldt: 30. aug 2021, 09:21

Kveik og tørhumling

Indlæg af Olsens »

Jeg bryggede en Ipa i lørdags, jeg anvendte Lallemands Voss ale yeast kveik tørgær. Jeg tilsatte gæren v. 38 grader. Jeg tørhumlede i går søndag, efter 33 timer.
Skal temperaturen forblive på de 38 grader under tørhumling, eller skal jeg sænke denne? Hvis ja, til hvilken temp.
Efter 3 dages tørhumling kommer den på fustage og tvangskarboneres på denne.
grøntoft
Indlæg: 680
Tilmeldt: 18. sep 2014, 08:32
Geografisk sted: Fjerritslev

Re: Kveik og tørhumling

Indlæg af grøntoft »

Du lader den bare blive på de 38 grader. Nogen vælger at cold crashe inden overførsel, jeg gør ikke. Jeg kan ikke se forskel.
"De ej poeter ere, der kun drikke vand"
- Ludvig Holberg
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"