Jeg har bundfald fra gæring så hvordan opbevare jeg det bedst til senere brug.
Hvor meget skal jeg bruge til en senere bryg,er det hele portionen,pt står det på køl og hælder urt fra når det kan ses.
MVH
Per
spørgsmål om kveik
5 indlæg
• Side 1 af 1
spørgsmål om kveikJeg har bundfald fra gæring så hvordan opbevare jeg det bedst til senere brug.
Hvor meget skal jeg bruge til en senere bryg,er det hele portionen,pt står det på køl og hælder urt fra når det kan ses. MVH Per
Re: spørgsmål om kveikDu kan tørre det i din ovn ved 30 grader så det bliver gøre flager . Og så bruge 2 gram til et bryg på 20-25 liter
Re: spørgsmål om kveikNår det er tørret skal det opbevares i fryseren og kan holde 10
Ã…r
Re: spørgsmål om kveik
Skal den være tørt som knækbrød eller lidt elastisk inden den bliver sendt til frost,som som jeg har det nu er gære sort,lidt blød. I flydende form på køl hvor lang tid kan det holde. MVH Per
Re: spørgsmål om kveikJeg tørre det helt ned .
Har ikke prøvet at opbevare det i flydende form.
5 indlæg
• Side 1 af 1
Tilbage til Generelt om brygning Hvem er onlineBrugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 11 gæster |