Hejsa
Jeg skal til af kabonere for første gang, kan jeg lade flaskerne ligge ned under denne proces, eller skal de stå op?
Sendt fra min LE2123 med Tapatalk
Kabonering og placering af flasker
6 indlæg
• Side 1 af 1
Kabonering og placering af flaskerHejsa
Jeg skal til af kabonere for første gang, kan jeg lade flaskerne ligge ned under denne proces, eller skal de stå op? Sendt fra min LE2123 med Tapatalk
Re: Kabonering og placering af flaskerDe kan godt ligge ned, men sukkerkarbonering giver bundfald, og det kommer jo så til at ligge langs flasken. Det bedste i min optik er at gøre det stående, alene sf den årsag, at det så bundfælder. Så er der mindre risiko for, at du får sjatten med ud, når du hælder op.
Super film i øvrigt, blinkende lygter :-) og velkommen til. Vh. Kenneth
Re: Kabonering og placering af flasker
Er der nogen årsag til du vil have flaskerne til at ligge ned? du skal karbonere ved stue temperatur og mørkt f.eks. i en lukket papkasse.
Re: Kabonering og placering af flaskerAhh jeg har vist læst forkert et sted så (Eller glemt) så har jeg jo et fint skab [emoji846] Så er det opbevaringen der skal være kælder kold? Eller kan de opbevares ved stuetemp? Hvad er en evt. Holdbarhed ? Der er tale om en Abbey ale på ca. 5%. Sendt fra min LE2123 med Tapatalk
Re: Kabonering og placering af flaskerMange tak for info, og ja konge film [emoji38] Sendt fra min LE2123 med Tapatalk
Re: Kabonering og placering af flaskerDu kan sagtens karbonere ved stuetemperatur.
"De ej poeter ere, der kun drikke vand"
- Ludvig Holberg
6 indlæg
• Side 1 af 1
Tilbage til Generelt om brygning Hvem er onlineBrugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 10 gæster |