Kære forum,
Ja, vi har lavet nogle øl, som skal tilmeldes DM i Håndbryg, men de er hældt på nogle ikke-godkendte flasker. Hvordan hælder man lige sådan nogle over i de rigtige flasker og sørger for kulsyre osv.?
Omflaskning
3 indlæg
• Side 1 af 1
OmflaskningKære forum,
Ja, vi har lavet nogle øl, som skal tilmeldes DM i Håndbryg, men de er hældt på nogle ikke-godkendte flasker. Hvordan hælder man lige sådan nogle over i de rigtige flasker og sørger for kulsyre osv.?
Re: OmflaskningJeg tænker du skal holde alt så koldt som muligt for at holde bedst muligt på co2. Både det øl du tapper over, og de flasker du hælder i. Det sagt tror jeg ikke co2 er din største bekymring - det må være den iltning af øllet du nok får meget svært ved at undgå. Det må næsten lomme til at påvirke resultatet.
Re: OmflaskningTak for svar, simlet :-) Det fungerede godt at køle øllerne ned og hælde dem meget forsigtigt over i de nye flasker.
3 indlæg
• Side 1 af 1
Tilbage til Generelt om brygning Hvem er onlineBrugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 9 gæster |