Whirlpool bitterhed

Whirlpool bitterhed

Indlægaf Engvang » 8. jul 2022, 10:32

Hej

Findes der en metode til at regne den bitterhed ud man får ved whirlpool. ? Har lige brygget en NEIPA, hvor der kun er brugt whirlpool og den er blevet ekstremt bitter.
21 liter bryg er der brugt 35 gram af hver af disse 3 humler. enigma, talus og eclipse. Resten af humlen er tørhumlet. Synes ikke det burde være vanvittigt.
Engvang
 
Indlæg: 3
Tilmeldt: 25. jul 2020, 11:26

Re: Whirlpool bitterhed

Indlægaf Borg » 8. jul 2022, 20:00

Det kan forskellige brygprogrammer gøre, f.eks. BeerSmith.
Nu siger du at du kun har brugt whirlpoolhumling, men skriver også, at du har brugt dryhop.
Begge dele bidrager, men på hver sin måde.

Hvad har du haft af tid og temperatur på din whirlpool, og hvordan har du tørhumlet?
Brugeravatar
Borg
 
Indlæg: 4741
Tilmeldt: 28. dec 2009, 17:46
Geografisk sted: Herning


Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 8 gæster