Ja så kom dagen for mit første bryg,
i går eftermiddag satte jeg gang i en dark ale.
Med opskrift og fremgangsmåd liggende lige ved siden af gik det af staben.
Jeg har nu 25 liter stående i køkkenet i en gærspand, først var jeg lidt i tvivl om det nu ville gære, men jeg skal love for at i dag sker der noget i beholderen, det bobler hele tiden i gærrøret.
Er det OK, jeg troede kun der ville komme et blob ind i mellem.
med venlig hilsen
Gitte
1. bryg
Re: 1. bryg
Det er ikke alene OK, det er rigtig godt! Jo kraftigere gæring, jo bedre.Gitte skrev:Jeg har nu 25 liter stående i køkkenet i en gærspand, først var jeg lidt i tvivl om det nu ville gære, men jeg skal love for at i dag sker der noget i beholderen, det bobler hele tiden i gærrøret.
Er det OK, jeg troede kun der ville komme et blob ind i mellem.
mvh Poul
www.ohbl.dk
www.ohbl.dk