Humle og kogetider
Humle og kogetider
Jeg anvender humleposer og hiver dem op når jeg starter med at køle min urt. Er det egentlig korrekt? Hvis en opskrift foreskriver 5 min. kogetid og jeg så hiver humlen op efter præcis 5 min, må det da give et andet resultat, end hvis jeg ikke anvendte humleposer. Så ville humlen jo blive i urten lige til den var nedkølet og blev overført til gærtanken.
mvh Poul
www.ohbl.dk
www.ohbl.dk
Jeg regner somregl min nedkøling med i tiden, men sådan er det jo.. vi er håndbryggere :-)
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Skal det forstås sådan, at hvis der står 5 min kogetid og du er 10 min om at køle, så kommer du humlen i 5 min inde i køletiden?admin skrev:Jeg regner somregl min nedkøling med i tiden, men sådan er det jo.. vi er håndbryggere :-)
mvh Poul
www.ohbl.dk
www.ohbl.dk