spørgsmål om kveik

Besvar
blower
Indlæg: 20
Tilmeldt: 6. okt 2019, 07:18
Geografisk sted: 9900

spørgsmål om kveik

Indlæg af blower »

Jeg har bundfald fra gæring så hvordan opbevare jeg det bedst til senere brug.
Hvor meget skal jeg bruge til en senere bryg,er det hele portionen,pt står det på køl og hælder urt fra når det kan ses.
MVH
Per
Mikle
Indlæg: 360
Tilmeldt: 16. jul 2017, 15:09
Geografisk sted: Hørsholm

Re: spørgsmål om kveik

Indlæg af Mikle »

Du kan tørre det i din ovn ved 30 grader så det bliver gøre flager . Og så bruge 2 gram til et bryg på 20-25 liter
Mikle
Indlæg: 360
Tilmeldt: 16. jul 2017, 15:09
Geografisk sted: Hørsholm

Re: spørgsmål om kveik

Indlæg af Mikle »

Når det er tørret skal det opbevares i fryseren og kan holde 10
År
blower
Indlæg: 20
Tilmeldt: 6. okt 2019, 07:18
Geografisk sted: 9900

Re: spørgsmål om kveik

Indlæg af blower »

Mikle skrev:Når det er tørret skal det opbevares i fryseren og kan holde 10
År
Skal den være tørt som knækbrød eller lidt elastisk inden den bliver sendt til frost,som som jeg har det nu er gære sort,lidt blød.
I flydende form på køl hvor lang tid kan det holde.
MVH
Per
Mikle
Indlæg: 360
Tilmeldt: 16. jul 2017, 15:09
Geografisk sted: Hørsholm

Re: spørgsmål om kveik

Indlæg af Mikle »

Jeg tørre det helt ned .
Har ikke prøvet at opbevare det i flydende form.
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"