Russian Imperial stout

Brugeravatar
Thor
Indlæg: 271
Tilmeldt: 7. nov 2010, 19:37
Geografisk sted: 5881 Skårup

Re: Russian Imperial stout

Indlæg af Thor »

Family Brewing skrev:Jeg tappede en Imperial Stout for 3 uger siden, jeg har sukkerkarboneret, men der er stadig kun ganske lidt ffssst i den, er der nogle tricks til at få vækket gæren, så der kommer lidt mere brus i den?
Lige nu står flaskerne ved 20 grader, kunne man med fordel hæve temperaturen til 24-25 grader i 14 dage?
En så stærk øl kan være længe om at karbonere. Prøv at vende flaskerne et par gange så gæren bliver hvirvlet rundt og giv dem så 14 dage mere.
Family Brewing
Indlæg: 99
Tilmeldt: 9. mar 2018, 01:00

Re: Russian Imperial stout

Indlæg af Family Brewing »

Jeg håber du har ret, jeg har nu rystet dem, og sat dem ved 24 grader, nu vil jeg forsøge at glemme dem de næste 14 dage.
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"