Side 84 af 104
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 13. okt 2014, 12:25
af Lac
Første dag i ferien blev det til 23 ltr. af Fullers "London Porter".
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 13. okt 2014, 18:54
af Humlejægeren
Min første BIAB, en lille Pale Ale ca. 11l når den er færdig
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 14. okt 2014, 19:08
af Fornitz
har brygget mig 24 liter stout, min første.
6000g pale malt
400g chokolade malt
300g black malt
240g flækket rug
47g East kent goldings
47g sybilla
15g irish moss
1l æblemost
4g kakao pr liter
æblemosten fordi jeg ikke har nogle planlagte bryg for den lige kan indgå (var den sidste flaske fra årets æblemost, så en masse bundfald) så den røg med fordi smagen nok ikke slår igennem de mørke malte, formoder jeg.
har så taget en 4 liter fra som jeg vil prøve at gærer med en vildgær jeg fik samlet mig sidste år (havde glemt tub, fra et bryg som stod, og havde fået en meget interessant duft af noget chokolade.)
tænker at splitte den sidste 10 liter op i to og så koge noget kakao i lidt vand og tilsætte den ene potion
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 17. okt 2014, 11:56
af Humlejægeren
En lyn øl der skal være klar den 8 november, en Mild Ale på omkring 3,5%
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 18. okt 2014, 16:12
af Goldenhammer
Nogen gange må man tømme hovedet og skrive ned, hvad ens hobby egentlig resulterer i:
Brygoversigt:
GN-001A - 17 Liter Amerikansk Pale Ale (Karbonerer)
GN-001B - 16 Liter Engelsk IPA (Karbonerer)
GN-001C - 15 Liter Engelsk Porter m. Lakrids (Karbonerer)
GN-002A - 20 liter Lys Lager (Gærer)
GN-003A - 30 liter Amerikansk Pale Ale (Gærer)
GN-003B - 20 liter Irish Stout (Gærer)
Planlagte bryg:
GN-004A - 55 Liter Amerikansk IPA
GN-004B - 55 Liter Baltic Porter
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 19. okt 2014, 17:22
af all
fik her til morges tappe 60 l pilsner på fade. nogle af fadne fik citra.
der efter blev gærtanke fri og den er nu blevet fyldt op med 40 L stout som fik et godt skud humle, citra, target. cascade
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 23. okt 2014, 21:44
af fusse
Travl dag i bryggeriet ...
Et prøvebryg på 27L af Westvleteren 12
og en 47L juleøl forsøgsbryg gær delt i tre spande med hver sin gær
og i morgen står den på et bryg på 50L velhumlet IIPA - hvortil der tilsættes Chili ;-)
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 24. okt 2014, 15:06
af skott
Efter tre bryg som er blevet ofret til kloaken i løbet af sommeren, er det tid til at prøve igen og se om jeg er kommet af med min infektion. Alt plastik på den kolde side er blevet skiftet og jeg har i dag lavet en pale ale med en ordentlig røvfuld Citra-humle til sidst i kogningen og efter flame-out. Planen er at den også skal tørhumles for at få fuld smæk på smagen. God måde at varme op til weekend på :-)
/Skott
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 24. okt 2014, 23:54
af kristho
I morgen skal jeg i gang med mit aller første ølbryg.
En Amerikansk Blonde med Centennial og Cascade - håber det bliver godt ;)
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 25. okt 2014, 21:58
af mgades
En lang dag i hjemmebryggeriet er afsluttet, og kapaciteten i gryden blev presset til det yderste. Det blev til en røget Doppelbock med 8 kg. malt og efterfølgende en Amber Ale.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 26. okt 2014, 15:55
af Lac
Så blev det til 23 ltr. "Kellerbier" med gær høstet fra en købe øl.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 26. okt 2014, 16:11
af mic1004
Hejsa
I går bryggede jeg igen igen en American Golden Ale som jeg holder meget af, så det blev lige til 50 liter mere.
Lidt sjove at se gammel gær vs. ny gær.
http://hobit.dk/video/IMG_0239.mp4
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 27. okt 2014, 22:49
af Jon
En lang dag; steam beer, duvel klone, hefe weizen. Og til sidst når jeg nu var godt kørende: en pale ale. Og nu dufter og klukker det så dejligt i mit bryggeri :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 1. nov 2014, 20:08
af Øystein
Har brygget IPA i det mest fantastiske Novembervejr.
Det blev til en Spand IPA inspireret at Nøgne Ø. Humlet med Chinook og Cascade.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 2. nov 2014, 22:55
af Nimbus39
Har brygget en doppelbock som jeg regner med skal til DM, men som altid når jeg laver dem fik jeg en dårlig effektivitet kun 67,8%
Meget mystisk, men det er efterhånden en tradition så pyt med det bare øllet bliver godt.
Den Porse Ale jeg lavede lige bagefter havde 80,1% den blev lavet uden anden humle end lidt (5g. 12,5% AA) bitterhumle og så 25g. porseblade 5 min. før flame-out. Så den er jeg MEGET spændt på hvordan kommer til at smage, bliver den god tror jeg at jeg må have noget lyng med hjem fra Læsø, der skal jo laves et eksperiment af og til :-)
Opskrifter på hjemmeside og Facebook.