Sidst lavede jeg det i varmluftsovn, hvilket er en strømsluger ;-). Det tog så vidt jeg husker 8 timer at få det ordentligt tørret.Det er en dehydrator. Købt i netto for 199 kr. Den fungere ok, men en ovn med varmluft er også god. Der sidder et 70W varmeelement i maskinen, så det er ikke en strømsluger. Man må bare ikke proppe den for meget da der skal ordentlig luftcirkulation til.
Tørret kød - Den ULTIMATIVE ølsnack!
Re: Tørret kød - Den ULTIMATIVE ølsnack!
- MonkeyBrew
- Indlæg: 4420
- Tilmeldt: 26. okt 2006, 22:13
- Geografisk sted: 8670 Låsby
Re: Tørret kød - Den ULTIMATIVE ølsnack!
Ja ovnene er ofte kriminelle i den henseende. Papkassen er det næstbilligeste alternativ udover dehydratoren.
Ja med mindre man tørre det i luften. ;)
Ja med mindre man tørre det i luften. ;)
Monkeybrew - Abegodt øl!
~ Lars Bang Rasmussen ~
http://www.monkeybrew.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
Mæsketemperature for stilarterne:
http://haandbrygforum.dk/viewtopic.php? ... ure#p85351" onclick="window.open(this.href);return false;
~ Lars Bang Rasmussen ~
http://www.monkeybrew.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
Mæsketemperature for stilarterne:
http://haandbrygforum.dk/viewtopic.php? ... ure#p85351" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Tørret kød - Den ULTIMATIVE ølsnack!
Hej Lars!
jeg genopliver lige denne tråd!
jeg lavede sidste år en omgang af dine tørrede kalkun stykker og fik kun ros for indsatsen. Desværre tog det temmelig lang tid at tørre dem i vores ovn, selv på varmluft!
SÅ! Nu er jeg på vej i Lidl for at se om jeg kan få den dampkoger de har til 299,- Den minder lidt om din dehydrator og jeg satser på den kan bruges til det samme.
Hvor lang tid tager det typisk for dig at tørre kød i din "maskine"? og hvor meget kan du have i den ad gangen? Det ser ud til at du kan have et lag mere end i dampkogeren, men det kunne jo give et fingerpeg til mængden.
jeg genopliver lige denne tråd!
jeg lavede sidste år en omgang af dine tørrede kalkun stykker og fik kun ros for indsatsen. Desværre tog det temmelig lang tid at tørre dem i vores ovn, selv på varmluft!
SÅ! Nu er jeg på vej i Lidl for at se om jeg kan få den dampkoger de har til 299,- Den minder lidt om din dehydrator og jeg satser på den kan bruges til det samme.
Hvor lang tid tager det typisk for dig at tørre kød i din "maskine"? og hvor meget kan du have i den ad gangen? Det ser ud til at du kan have et lag mere end i dampkogeren, men det kunne jo give et fingerpeg til mængden.
Udstyr:
2 x Nimbus 29 el-gryder
2 x modstrøms køler
2 x cirkulations pumper
2 x Nimbus 29 el-gryder
2 x modstrøms køler
2 x cirkulations pumper
Re: Tørret kød - Den ULTIMATIVE ølsnack!
Nå, det var et gammelt billede jeg fandt der, den er på tilbud til 229,- :-)
Udstyr:
2 x Nimbus 29 el-gryder
2 x modstrøms køler
2 x cirkulations pumper
2 x Nimbus 29 el-gryder
2 x modstrøms køler
2 x cirkulations pumper