Side 15 af 104
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 4. jan 2011, 15:46
af admin
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 11. jan 2011, 17:19
af Morten L
Jeg er ved at lave en gærstarter til morgendagens stout.
I den nærmeste fremtid skal der brygges APA, kölsch og tjekkisk pilsner.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 12. jan 2011, 23:37
af Lunabryg
har i den seneste tid brygget:
Brownale
IPA med styrian goldings (forsøg)
Roasted oat(mealstout)
Fredag står den på pilz- bohemeian style
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 13. jan 2011, 16:24
af beerbuster
Rogue Shakespearestout klon og Tjekkisk Pilsner med masser og masser Saaz
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 15. jan 2011, 22:21
af Borg
Har brygget 75 liter American Pale Ale i eftermiddag, og jeg venter nu på første blob i gærrørene.
Havde ikke nok Cascade, så brugte noget Tettnang i stedet.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 16. jan 2011, 01:10
af Meløse Bryghus
Jeg bryggede en moderne lys lager i dag.
Egentlig bare en tjekkisk pilsner bygget ved enkeltinfusionsmæskning, men med et lidt højere mål for alkoholstyrke og med rigeligt Saaz humle. 225 gram humle til 25 liter, så den skulle ende på 44 IBU.
I øvrigt første gang jeg bruger mit nye gærings køleskab og en ekstern termostat, så det bliver spændende at se hvordan den bliver.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 16. jan 2011, 08:40
af Lunabryg
Hej Erik
Det bliver da sikkert fint. Husk at hæve temperaturen et par grader over et par dage når gæringen er på vej ned. Det kniber lige det sidste ud af øllet
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 5. feb 2011, 19:46
af Borg
75 liter English Brovn Ale brygget og sat til gæring.
Dejlig med endnu en brygdag.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 12. feb 2011, 14:52
af Christian Ernstsen
25 liter stærk, belgisk ale (mørkebrun og tung) sat til gæring - er nok klar til jul, hvis der er noget tilbage af den til den tid! :-)
Edit: Jeg er ved at være træt af at lære nye måder at begå fejl på ved hvert bryg! Har lige kølet gærtanken ned fra 28 grader (der er kun 19 grader i rummet, så jeg havde pakket tanken ind i et liggeunderlag) - det bliver spændende at se hvor meget fusel der er kommet på de cirka 12 timer, hvor urten har været ALT for varm...
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 14. feb 2011, 10:44
af jakobø
25 liter farm house ale eller et eller andet i den stil, morten og jeg selv fandt malt vi havde lyst til at bruge, og humlen bliver noget af det samme.
ingen af os har brygget øl i over et år.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 14. feb 2011, 10:51
af Lunabryg
Bryggede 45 liter viennna i lørdags.
Det er desværre min nemesis-ølstil. Der er gået noget galt hver gang jeg har brygget den, dårlig gær, dårlig humle. Så jeg har stadig til gode at lave en ok udgave af den
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 14. feb 2011, 10:53
af Ousen
Brygger på onsdag 25 liter Pale Ale, bitter eller hvad vi nu skal kalde den.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 14. feb 2011, 10:56
af Morten L
Bryggede en single hop IPA i går med næsten 500 g. first gold
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 14. feb 2011, 13:01
af maseol
Morten L skrev:Bryggede en single hop IPA i går med næsten 500 g. first gold
Ville blive en smule mere sigende hvis du også angiver hvor mange liter du bryggede ;o)
Har selv en amerikansk Brown ale stående til gæring på anden uge.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 14. feb 2011, 13:02
af Morten L
maseol skrev:Morten L skrev:Bryggede en single hop IPA i går med næsten 500 g. first gold
Ville blive en smule mere sigende hvis du også angiv hvor mange liter du bryggede ;o)
Har selv en amerikansk Brown ale stående til gæring på anden uge.
Nå ja ;-)
45 liter blev det til