Side 17 af 104
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 11. mar 2011, 19:34
af Lunabryg
har lige smidt malten i til 55 liter schwartzbier :-) nam nam
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 12. mar 2011, 18:11
af Gunni
Jeg har i denne uge brygget Tjækkisk pilsner, Dry Irish stout, og en Belgisk hvede 20L af hver
Det bliver dejligt at smage ;-)
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 24. mar 2011, 14:03
af Morten L
I weekenden står den på wit
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 24. mar 2011, 19:07
af Borg
Har lige brygget 75 liter APA. De står nu og skal til at gære sammen med 50 liter Brown Ale fra i lørdags.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 24. mar 2011, 19:16
af DanGJensen
I weekenden står den på Borg's Kölsch :D Har pt. Nimbus's Påske Porse til gæring samt en Ørevadbro's Brown Ale.
Jeg er endnu ikke kommet til at lave mine egne opskrifter - Leger dog lidt med Beersmith og det er vældig spændende :) Men den tid skal nok komme :)
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 24. mar 2011, 19:43
af beerbuster
Står på Amager Christianshavns Pale ale klon, Partial mash ver.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 24. mar 2011, 21:28
af Boje
beerbuster skrev:Står på Amager Christianshavns Pale ale klon, Partial mash ver.
Hej Peter !
det er en klasse øl hvis din kommer tæt på vil jeg da gerne høre om den.
Hilsen Bo
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 26. mar 2011, 22:39
af Ousen
Har prøvesmagt en engelsk pale der har carboneret i to uger i dag. Meget behagelig om end en smule overkarboneret, men kan man jo klare ved at give den lidt tid i glasset inden man drikker
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 27. mar 2011, 15:55
af k.larsen
skal til at flaske 50 liter "Sierra Nevada" pale ale klon. Den plejer at blive god.
Denne gang har jeg givet den ekstra smags og aroma- samt tør- humle. :-)
kenneth
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 27. mar 2011, 16:17
af Tryfuss
Har lige lavet min første all-grain pilsner kit fra brygland...den står i køleskaben og jeg venter spændt på den begynder at boble - og har desuden prøvet at lege med den tynde urt, har tappet 7 Liter med lav OG, tilsat lidt 350 g brunfarin og lidt lakridspulver... så må vi se om det bliver til noget (alternativet var jo bare at det skulle have være hældt i vasken... nåååå jo så står der også Rosevin til fruen der lige har fået klaringsmiddel... nøj den smager godt :-D
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 27. mar 2011, 19:20
af Borg
k.larsen skrev:skal til at flaske 50 liter "Sierra Nevada" pale ale klon. Den plejer at blive god.
Denne gang har jeg givet den ekstra smags og aroma- samt tør- humle. :-)
Lyder interessant, Kenneth. Har du en opskrift jeg må se? Jeg har også forsøgt med at klone denne øl (se min hjemmeside), så det kunne være sjovt at sammenligne.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 27. mar 2011, 20:30
af Truntebryg
Så blev det til endnu en Oktoberfest – dog med Oktoberfest gær denne gang og så lige en Traditionel Bock i går.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 28. mar 2011, 07:40
af Meløse Bryghus
Jeg bryggede en helt klassisk Altbier i går.
Det er en gentagelse af en af mine første, og hidtil bedste, allgrain bryg.
Denne gang dog også med den helt rigtige gær (WLP036)
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 3. apr 2011, 16:30
af Tav-Håndbryg
60L Mørk Kryder Ale er lige blevet flasket ...Startet 19/03 OG 1077 FG 1010 8.8%
60L Golden Lager gære stadig ...Startet 19/03
10L BarleyWine er lige kommet på 2 feg. ...Startet 26/03 OG 1108 SG 1040 idag...
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 3. apr 2011, 17:13
af DanGJensen
Tav-Håndbryg skrev:60L Mørk Kryder Ale er lige blevet flasket ...Startet 19/03 OG 1077 FG 1010 8.8%
60L Golden Lager gære stadig ...Startet 19/03
10L BarleyWine er lige kommet på 2 feg. ...Startet 26/03 OG 1108 SG 1040 idag...
Godt være det er mig der har misforstået noget men er OG ikke det samme som SG?
Altså OG=Orginal Gravity og SG=Starting Gravity?