Side 19 af 104

Re: Hvad brygger i for tiden ?

: 8. maj 2011, 23:46
af Lunabryg
Bryggede en simcoe pale ale med 2 forskellige fawcett krystalmalte her i fredags. nu står den og hygge-blopper i køleskabet

Re: Hvad brygger i for tiden ?

: 11. maj 2011, 23:13
af Meløse Bryghus
Jeg har lige sat en ESB-røg hybrid til gæring.

Re: Hvad brygger i for tiden ?

: 15. maj 2011, 16:48
af Borg
Nu er det jo meget snart sommer, så har 75 liter Belgisk Wit til kogning.
Det bør vist være det der skal til, for at slukke tørsten til sommer.

Re: Hvad brygger i for tiden ?

: 15. maj 2011, 17:35
af søreno
Spontanbryggede lige en Kølsch igår. Det er jo ved at være tid for sommerøl.

VH
Søren

Re: Hvad brygger i for tiden ?

: 15. maj 2011, 20:09
af Tiedt
Vågnede op i morges med alvorlige "brygstinenser"....
Muligvis inspireret af et hyggeligt besøg på Dagmarbryggeriet i Ringsted i går. Slog en sludder af med et par af brygmestrene og smagte på deres øl. Smukt!

så jeg har lavet et oprydningsbryg en slags Pale ale som stå og koger på Morsøen.Annemarie tror jeg den skal hedde... http://www.haandbryg.dk/cgi-bin/beercal ... arch=Tiedt

Re: Hvad brygger i for tiden ?

: 15. maj 2011, 21:53
af kapser
Har lige brygget hefe-weizen, 22 liter står allerede og prutter derudaf :) så er jeg også klar til sommeren.

Re: Hvad brygger i for tiden ?

: 15. maj 2011, 22:47
af Borg
søreno skrev:Spontanbryggede lige en Kølsch igår. Det er jo ved at være tid for sommerøl.

VH
Søren
Forhåbentlig er det kun brygningen der er spontan, Søren ;-)

Re: Hvad brygger i for tiden ?

: 15. maj 2011, 23:33
af søreno
Borg skrev:
søreno skrev:Spontanbryggede lige en Kølsch igår. Det er jo ved at være tid for sommerøl.

VH
Søren
Forhåbentlig er det kun brygningen der er spontan, Søren ;-)
:-D
Ja, vi må håbe jeg ikke ender med en fusionsøl - lambic-kölsch.

Re: Hvad brygger i for tiden ?

: 8. jun 2011, 13:47
af Tiedt
Bryggede for 14 dage siden en oatmealstout, på gærkagen fra et andet bryg... Det er sidste gang jeg har brugt 2 kg havregryn til et bryg, uden ekstra skaller og betaglukanase pause... stuck mash ... men det lykkedes at få siet skidtet og få et bryg ud af det... en kulsort sag med en krop som nordsøolie og en fin smag, god blanding af brændt malt let bitterhed og maltsødme. Måske lidt for sød... Den er nu stukket om og det har sat ekstra fart i nedgæringen så den plopper lystigt nu, virker også som om viskositeten bliver lidt tyndere...
http://www.haandbryg.dk/cgi-bin/beercal ... wersearch=

Re: Hvad brygger i for tiden ?

: 8. jun 2011, 14:50
af janriis
Har en Maple Syrup Wheat Ale fra Clone Brews på 2. ferm, den skal flaskes i weekenden. I søndags bryggede jeg en hvedeøl med hyld.

Re: Hvad brygger i for tiden ?

: 12. jun 2011, 11:28
af fusse
Har lige flasket en Famboos og en Kriek -- desuden brygger pt en BPA ;-)

Re: Hvad brygger i for tiden ?

: 16. jun 2011, 22:24
af Christian Ernstsen
Så er der 15 liter hyldevin og 15 liter hyldecider på gærtanke (til lejligheden ombyggede corneliusfustager); jeg har fulgt en opskrift fra Kim (ziggydenmark) på hvordan man undgår vildgæring uden samtidig at ødelægge den gode smag! :-) Det bliver spændende om det går godt i år, eller om det ender som sidste års mundskyl til kloakken...

Re: Hvad brygger i for tiden ?

: 18. jun 2011, 10:57
af Lunabryg
Så blev det til 55 liter American amber
tappede ved samme lejlighed en baltic porter brygget med en bavarian lager gær.
Gæren har ry for ikke at gære ordentligt ned og være speciel vanskelig at arbejde med i første generation.
Det viste sig desværre også at være sandt for mig til trods for at jeg nursede gære hele vejen igennem.
Den holder stilen . Men også kun lige.

Re: Hvad brygger i for tiden ?

: 26. jun 2011, 21:21
af Humlejægeren
Så blev det til 20 L .Pale Ale.. og 20 L. IPA

Re: Hvad brygger i for tiden ?

: 27. jun 2011, 06:43
af Haslund
Jeg har også haft lidt travlt, lørdag flaskede jeg 20 liter pilsner, i går var det så 20 liter stout som kom på flaske mens jeg bryggede en IPA, resultatet blev 25 liter som gærer lystigt her til morgen.