Side 3 af 3
: 28. feb 2009, 15:23
af Truntebryg
MHT billed upload - så pas på med underlige tegn i filnavnet. Du bruger et # tegn ...
: 28. feb 2009, 15:24
af admin
Et fif er at der ikke må være bobler i slangen, man kan faktisk høre på opskænkningen når tingne er indstillet korrekt.
(så knitre det ikke i hanen)
Jens
: 1. mar 2009, 09:10
af Kingglostrup
Hej !
Jens kan du tage mit billede fra Picasa og lægge ind her ?
Når jeg skifter rundt på tingene, eks. hvis jeg tager en kortere/længere bremseslange og skyder ind, hoster det lidt ved første opskænkning, men ellers syntes jeg nu ikke der hverken er bobler eller det knitrer.
Har I andre kommentarer til den side jeg fant, omkring hastigheden ved opskænkning ?
Burde jeg ikke være 200 % sikker på at øllet er karboneret som det skal være efter 1 uge ved 1 bars tryk og 5 grader ? og hvis det så alligevel er fladt, er det et tappehane/slange problem ?
Mvh Thomas
Ps. Det her fad har ikke stået 1 hel uge ved 1 bar endnu.