Side 3 af 3

Re: Glutenfri øl - Har ingen virkelig brygget dem i Danmark?

: 16. aug 2012, 04:54
af janriis
edw skrev:
Det er røget ind i "svale skabet" på 20 grader de næste 14 dage, så må man se hvor det ender..
Jeg tænkte på, om det at du har gæret en lagerøl ved ale temp kan have påvirket smagen i negativ retning, men jeg ved det ikke.

Re: Glutenfri øl - Har ingen virkelig brygget dem i Danmark?

: 16. aug 2012, 11:33
af edw
janriis skrev:
edw skrev:
Det er røget ind i "svale skabet" på 20 grader de næste 14 dage, så må man se hvor det ender..
Jeg tænkte på, om det at du har gæret en lagerøl ved ale temp kan have påvirket smagen i negativ retning, men jeg ved det ikke.

Jeg brugte en 34/70 saflager og satte den den opskriften anførte temperatur...
Men ved pt ikke hvad der bedst for den gær
..

Re: Glutenfri øl - Har ingen virkelig brygget dem i Danmark?

: 16. aug 2012, 12:58
af edw
edw skrev:
janriis skrev:
edw skrev:
Det er røget ind i "svale skabet" på 20 grader de næste 14 dage, så må man se hvor det ender..
Jeg tænkte på, om det at du har gæret en lagerøl ved ale temp kan have påvirket smagen i negativ retning, men jeg ved det ikke.

Jeg brugte en 34/70 saflager og satte den den opskriften anførte temperatur...
Men ved pt ikke hvad der bedst for den gær
..
Fandt så ud af mit brygvand vsr blødere end forventet.
Så efter mælkesyren var tilsat er det endt på ca. 0 dh.

Nå, øvelse gør mester :-)

Re: Glutenfri øl - Har ingen virkelig brygget dem i Danmark?

: 22. aug 2012, 07:09
af René
Du kunne også brygge en til, med mindre humle, og så blande!

Re: Glutenfri øl - Har ingen virkelig brygget dem i Danmark?

: 22. aug 2012, 20:13
af edw
René skrev:Du kunne også brygge en til, med mindre humle, og så blande!
Også en ide, men da jeg da jeg ikke har så meget sorghum sirup tilbage, så skyder jeg efter der der
Witt less :O)

Re: Glutenfri øl - Har ingen virkelig brygget dem i Danmark?

: 23. aug 2012, 11:54
af Bab00n
Faldt lige over det her. Måske, det kunne hjælpe?!?

http://gfhomebrewing.blogspot.com.au/" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Glutenfri øl - Har ingen virkelig brygget dem i Danmark?

: 17. sep 2012, 15:47
af edw
Også en ide, men da jeg da jeg ikke har så meget sorghum sirup tilbage, så skyder jeg efter der der
Witt less :O)[/quote]

Så er den sat i gang, 14 dage ved 20 grader med WB-06 gær...

Re: Glutenfri øl - Har ingen virkelig brygget dem i Danmark?

: 25. nov 2012, 15:30
af edw
Witt less.
Tja, kogning sf det hirse sirup giver den der jern smag, da denne opskrift indejolder mindre hirse er resultatet bedre, men skal nok bliver bedre før det er skideskægt at være lide af gluten allergi...
Vi forsøger med kanstanier senere på året :-)

Re: Glutenfri øl - Har ingen virkelig brygget dem i Danmark?

: 26. nov 2012, 08:48
af elkjr
..vedr. gluten-fri brygning, så kig på Australske og Amerikanske hjemmesider
har vedhæftet 2 pdf. filer