Re: Justering af mæskevand - howto ?
: 12. jan 2014, 21:19
Enig !
Hellere lidt flere små ændringer end et ½ kg citronsyre ....
Har også brugt mælkesyre i rigtig mange bryg - da det smager "mindre" og er mildere end citronsyre.
Men Phosphorsyre skulle være endnu mere neutralt end mælkesyre - så det er in her for tiden ;-)
Men som Søren skriver - så er det bedre at tynde vandet op f.eks 50-50 med RO vand og så bruge den halve tilsætning.
Hellere lidt flere små ændringer end et ½ kg citronsyre ....
Har også brugt mælkesyre i rigtig mange bryg - da det smager "mindre" og er mildere end citronsyre.
Men Phosphorsyre skulle være endnu mere neutralt end mælkesyre - så det er in her for tiden ;-)
Men som Søren skriver - så er det bedre at tynde vandet op f.eks 50-50 med RO vand og så bruge den halve tilsætning.