Hvad brygger i for tiden ?
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Så er julen reddet...
To forskellige julebryg brygget i lørdags. Begge baseret på en Belgisk Dubbel, men med forskellige tilsætninger.
150 liter i alt, så kan vi vist overleve julen :-)
To forskellige julebryg brygget i lørdags. Begge baseret på en Belgisk Dubbel, men med forskellige tilsætninger.
150 liter i alt, så kan vi vist overleve julen :-)
Hilsen Erik Borg
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Julebryggen gærer også lystigt her.
120 liter undergæret, mørk og med julens noter :-)
120 liter undergæret, mørk og med julens noter :-)
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Brygger en Oatmeal Stout i weekenden, de første af 3, med forskellige humle variationer.
Håber at kunne friskhumle når jeg sammen med Hillerød Bryglaug brygger på Fuglebjerggaard den 3. og 4. september hvor der er høstmarked.
Kom forbi og kik!
http://fuglebjerggaard.dk/
Håber at kunne friskhumle når jeg sammen med Hillerød Bryglaug brygger på Fuglebjerggaard den 3. og 4. september hvor der er høstmarked.
Kom forbi og kik!
http://fuglebjerggaard.dk/
Højt Skum
Ulrik Haslund
Håndbryg, en hobby du kan dele med dine venner!
http://www.skurbryggeriet.dk
Medlem af Hillerød bryglaug
https://www.facebook.com/#!/groups/33442361966/
Ulrik Haslund
Håndbryg, en hobby du kan dele med dine venner!
http://www.skurbryggeriet.dk
Medlem af Hillerød bryglaug
https://www.facebook.com/#!/groups/33442361966/
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Brygger i dag en 5 korns amerikansk IPA med bygmalt, hvedemalt, rugmalt, havregryn og ris.
Og så brygges der en græskarøl en klon af Dogfish Heads Punkin Ale.
Og så brygges der en græskarøl en klon af Dogfish Heads Punkin Ale.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
I lørdags brygget jeg mit første bryg en Brown ale fra brygland :)
Re: Hvad brygger i for tiden ?
På lørdag ska jeg brygge en tjekkisk pilsner,hvor jeg ska 3 dobbelt dekorations mæske..glæder mig svært...
hennse321
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Fnis Du mener selvfølgelig decoctions mæske... ;o)>hennse321 skrev:...3 dobbelt dekorations mæske..glæder mig svært...
Vh. Christian Tiedt
_________________________________________________________
"Skål"
Venner af Tiedt's bryghus på Facebook:
http://www.facebook.com/groups/129935990417579/
_________________________________________________________
"Skål"
Venner af Tiedt's bryghus på Facebook:
http://www.facebook.com/groups/129935990417579/
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Dekorationsmæske er når man taber gryden ud over vægen:-)Tiedt skrev:Fnis Du mener selvfølgelig decoctions mæske... ;o)>hennse321 skrev:...3 dobbelt dekorations mæske..glæder mig svært...
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Ja, væske i stearinlysene er noget griseri. ;)Dekorationsmæske er når man taber gryden ud over vægen:-)
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Hæ, sådan kan det gå, når man driller andre. Det kan komme tilbage i hovedet igen;-)Ousen skrev:Ja, væske i stearinlysene er noget griseri. ;)Dekorationsmæske er når man taber gryden ud over vægen:-)
Re: Hvad brygger i for tiden ?
He he så staves det vist heller ikke med 2 c'er;)
Og lad os så få brygget noget godtøl..inden det ender i kryds og tværs;))
Og lad os så få brygget noget godtøl..inden det ender i kryds og tværs;))
hennse321
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Har brygget en Sommer Ale 18L og yderligere 18L Americal Pale Ale. Næste plan er yderligere end American Pale og et forsøg på Badger Golden Champion klon - sidstnævnte forventer jeg ikke at kunne ramme, men hvem ved...
To plus to er fire
- toffermand
- Indlæg: 545
- Tilmeldt: 7. jun 2011, 19:07
- Geografisk sted: Rødovre
- Kontakt:
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Mit bryg #2 (En Barley Wine fra Brewferm) har stået på flasker i tre uger, og er ved at være drikkeklar. Har nuppet en enkelt, og den smager skønt.
Et par dage efter flaskningen af barleyen bryggede min svoger og jeg en Westmalle Tripel klon (se opskriften her):
http://haandbryg.dk/cgi-bin/beercalc.cg ... wersearch=" onclick="window.open(this.href);return false;
I stedet for Styrian og Tettnanger brugte vi 50g Fuggle og 50g Spalt.
I går kom den så på flaske, og sikke en herlig duft der var i bryggerset. Det duftede helt rigtigt!
På lørdag brygger vi nøjagtigt samme opskrift een gang til, men med to små forskelle. Jeg har for første gang forsøgt at høste gæren fra første bryg, og så prøver vi at udskifte rørsukkeret med brun farin - bare for at se hvad der sker :-)
Et par dage efter flaskningen af barleyen bryggede min svoger og jeg en Westmalle Tripel klon (se opskriften her):
http://haandbryg.dk/cgi-bin/beercalc.cg ... wersearch=" onclick="window.open(this.href);return false;
I stedet for Styrian og Tettnanger brugte vi 50g Fuggle og 50g Spalt.
I går kom den så på flaske, og sikke en herlig duft der var i bryggerset. Det duftede helt rigtigt!
På lørdag brygger vi nøjagtigt samme opskrift een gang til, men med to små forskelle. Jeg har for første gang forsøgt at høste gæren fra første bryg, og så prøver vi at udskifte rørsukkeret med brun farin - bare for at se hvad der sker :-)
Håndbrygning - den intelligente mands hobby ;)
-
- Indlæg: 71
- Tilmeldt: 26. nov 2010, 19:24
- Geografisk sted: Horsens
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Har lige brygget bryg #1 i torsdags, en hvede med hyld fra Hjemmebryggeren, den står og bobler sageligt.
På lørdag går det løs igen, hvor det er planen at lave yderligere 2 bryg, bl.a. en jule bryg.
Mvh
Sebastian
På lørdag går det løs igen, hvor det er planen at lave yderligere 2 bryg, bl.a. en jule bryg.
Mvh
Sebastian
-
- Indlæg: 381
- Tilmeldt: 23. dec 2010, 11:04
- Geografisk sted: Hirtshals(Nordjylland)
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Håber snart på at kunne brygge min Juleøl(Hvornår skal man seneste være i gang med denne) Jeg vil personligt selv mene at det er sidste udkald nu. Hvad siger I?
http://www.pronetic.dk - Værdiskabende IT-infrastruktur til det danske erhvervsliv!