Side 27 af 104
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 18. jan 2012, 21:34
af Tichols
olekje skrev:Har en Kølsch på fad, men drikker for tiden af fade med imperial stout (med cascade !), en IPA og en pale ale.
Næste lørdag er det meningen der skal brygges en bock og en pale ale.
Jeg har fået en forspørgsel på en øl der godt må smage i retning af mjød, nogen der har et bud på en opskrift?
Er det nok at give en svagt humlet pale ale et kg honning?
I mine vikingekredse er der mange der blander porter og mjød ca. 50/50, der er ingen der kunne finde på at blande pilsner i:-)
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 18. jan 2012, 22:35
af Hindsgavl
Hindsgavl skrev:Klon #2 af Brewdog Punk IPA. Flaskes denne uge.
Har stadig ikke smagt #1, den står på flasker i Helsingør...
Den rykker godt nok #2, der blev flasket i torsdags... Blir nok ikke ringere med brus og skum, men smagen er tæt på brewdog...
#1 står på flasker i Helsingør hos brygpartner. Han var yderst begejstret ved smagning sidste uge, hvor den har lagret godt 1,5 måned. Nu skal den smages på fredag.
Jeg skal berette lidt om processen med at designe klonerne, når resultater af smagning foreligger.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 18. jan 2012, 23:34
af mage
Hindsgavl skrev:Hindsgavl skrev:Klon #2 af Brewdog Punk IPA. Flaskes denne uge.
Har stadig ikke smagt #1, den står på flasker i Helsingør...
Den rykker godt nok #2, der blev flasket i torsdags... Blir nok ikke ringere med brus og skum, men smagen er tæt på brewdog...
#1 står på flasker i Helsingør hos brygpartner. Han var yderst begejstret ved smagning sidste uge, hvor den har lagret godt 1,5 måned. Nu skal den smages på fredag.
Jeg skal berette lidt om processen med at designe klonerne, når resultater af smagning foreligger.
Evt. en opskrift du vil dele ??
Mage
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 19. jan 2012, 05:58
af Tiedt
mage skrev:....
Evt. en opskrift du vil dele ??
Mage
Prøv at se denne tråd
http://www.haandbrygforum.dk/viewtopic.php?f=3&t=4072
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 19. jan 2012, 08:04
af Hindsgavl
mage skrev:Hindsgavl skrev:Hindsgavl skrev:Klon #2 af Brewdog Punk IPA. Flaskes denne uge.
Har stadig ikke smagt #1, den står på flasker i Helsingør...
Den rykker godt nok #2, der blev flasket i torsdags... Blir nok ikke ringere med brus og skum, men smagen er tæt på brewdog...
#1 står på flasker i Helsingør hos brygpartner. Han var yderst begejstret ved smagning sidste uge, hvor den har lagret godt 1,5 måned. Nu skal den smages på fredag.
Jeg skal berette lidt om processen med at designe klonerne, når resultater af smagning foreligger.
Evt. en opskrift du vil dele ??
Mage
Den er her, med opdaterede comments:
http://haandbryg.dk/cgi-bin/beercalc.cg ... wersearch=
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 19. jan 2012, 10:57
af mage
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 14. feb 2012, 09:56
af Ousen
Mæsker helt lys ale kun af 4,5. kg Maris Otter og 400g hvedemalt.
Humles til ca. 30 IBU med Pacific Gem og tilsætter i flere omgange Wai Iti og tørhumler med samme.
Gæres med San Diego Super Yeast fra White Labs.
Håber det bliver godt.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 14. feb 2012, 10:08
af Morten L
Ousen skrev:Mæsker helt lys ale kun af 4,5. kg Maris Otter og 400g hvedemalt.
Humles til ca. 30 IBU med Pacific Gem og tilsætter i flere omgange Wai Iti og tørhumler med samme.
Gæres med San Diego Super Yeast fra White Labs.
Håber det bliver godt.
Wai iti dufter helt vildt lækkert!!!
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 14. feb 2012, 10:17
af Kofoed
Ousen skrev:Mæsker helt lys ale kun af 4,5. kg Maris Otter og 400g hvedemalt.
Humles til ca. 30 IBU med Pacific Gem og tilsætter i flere omgange Wai Iti og tørhumler med samme.
Gæres med San Diego Super Yeast fra White Labs.
Håber det bliver godt.
Det gør det da helt sikkert!
Den lyder spændende den humle der, synes ikke jeg er stødt på den ved pusherne - Hvor har du købt den?
Kofoed
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 14. feb 2012, 10:32
af Ousen
Kofoed skrev:Ousen skrev:Mæsker helt lys ale kun af 4,5. kg Maris Otter og 400g hvedemalt.
Humles til ca. 30 IBU med Pacific Gem og tilsætter i flere omgange Wai Iti og tørhumler med samme.
Gæres med San Diego Super Yeast fra White Labs.
Håber det bliver godt.
Det gør det da helt sikkert!
Den lyder spændende den humle der, synes ikke jeg er stødt på den ved pusherne - Hvor har du købt den?
Kofoed
http://shop.humle.se/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 14. feb 2012, 10:36
af Morten L
Ousen skrev:Kofoed skrev:Ousen skrev:Mæsker helt lys ale kun af 4,5. kg Maris Otter og 400g hvedemalt.
Humles til ca. 30 IBU med Pacific Gem og tilsætter i flere omgange Wai Iti og tørhumler med samme.
Gæres med San Diego Super Yeast fra White Labs.
Håber det bliver godt.
Det gør det da helt sikkert!
Den lyder spændende den humle der, synes ikke jeg er stødt på den ved pusherne - Hvor har du købt den?
Kofoed
http://shop.humle.se/" onclick="window.open(this.href);return false;
Når jeg bliver multi trillionær vil jeg brygge en singelhop IIPA med den :-)
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 14. feb 2012, 11:09
af elkjr
28 L Skotsk Lyng-Gruit, med lyngblomster, mjødurt, pors og honning
25 L Braggot af egen opskrift
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 14. feb 2012, 12:19
af Ousen
Ousen skrev:Kofoed skrev:Ousen skrev:Mæsker helt lys ale kun af 4,5. kg Maris Otter og 400g hvedemalt.
Humles til ca. 30 IBU med Pacific Gem og tilsætter i flere omgange Wai Iti og tørhumler med samme.
Gæres med San Diego Super Yeast fra White Labs.
Håber det bliver godt.
Det gør det da helt sikkert!
Den lyder spændende den humle der, synes ikke jeg er stødt på den ved pusherne - Hvor har du købt den?
Kofoed
http://shop.humle.se/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeg har heller aldrig åbnet en pakke humle haft en så positiv oplevelse. For ind i h... det dufter godt. Mandariner, citron, appelsin, mango og måske lidt ananas, men nu løber det måske nok lidt af med mig. Det var i hvert fald fantastisk.
Til gengæld var min mæskeeffektivitet helt ved siden af i dag. Regnede med preboil SG på ca. 1045 og endte på 1070. Gav den lidt ekstra bitterhumle og overvejer om den skal være lidt stærkere og mere bitter eller tynde den ned.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 14. feb 2012, 13:01
af fusse
Har gang en brown Ale over 27L. samt sætte labeles på Min IIpa og Pilsner...
Re: Hvad brygger i for tiden ?
: 14. feb 2012, 13:30
af Gajol
Hej
En pilsner med 2308 gær samt rose vin til fruen
Regner med at smide en brown ale over i weekenden
/Kim