Kogeplade eller...?
: 7. mar 2016, 21:03
Hey!
Jeg har for nyligt fået fingrene i en 36l gryde, men har ikke haft lejlighed til at prøvekøre den på mit induktions komfur... og det er måske meget godt, eller hvad?
Jeg påtænker ikke at fylde den til renden, men planen er dog at bygge 20l af gangen - dvs en 23-24l urt. Det giver vel en små 30kg når der er mest vægt på komfuret. Kan sådan en glasplade holde til det? Jeg prøvede at ringe til Gram, og teknikeren der, mente at det nok skulle kunne gå, men han ville ikke lægge hovedet på blokken.
Hvad siger jeres erfaringer? Kan man slippe afsted med at koge de mængder på komfuret, eller skal man ud i et alternativ? Man kunne selvfølgelig også bare brygge noget mindre ad gangen, men det ville jo give mindre øl... Helt absurd tanke!
Og hvis ikke man kan slippe afsted med det, hvad anbefaler I som alternativ?
Vh
Anders
Jeg har for nyligt fået fingrene i en 36l gryde, men har ikke haft lejlighed til at prøvekøre den på mit induktions komfur... og det er måske meget godt, eller hvad?
Jeg påtænker ikke at fylde den til renden, men planen er dog at bygge 20l af gangen - dvs en 23-24l urt. Det giver vel en små 30kg når der er mest vægt på komfuret. Kan sådan en glasplade holde til det? Jeg prøvede at ringe til Gram, og teknikeren der, mente at det nok skulle kunne gå, men han ville ikke lægge hovedet på blokken.
Hvad siger jeres erfaringer? Kan man slippe afsted med at koge de mængder på komfuret, eller skal man ud i et alternativ? Man kunne selvfølgelig også bare brygge noget mindre ad gangen, men det ville jo give mindre øl... Helt absurd tanke!
Og hvis ikke man kan slippe afsted med det, hvad anbefaler I som alternativ?
Vh
Anders