Side 1 af 1
Back in business...hurtigt spørgsmål
: 10. jun 2007, 13:22
af PeterH
Efter en travl arbejdsperiode er jeg i dag igang med en WeissBier.
Normalt ville jeg tilsætte Irish Moss, fordi jeg synes en klar øl er flot, men det synes at være noget modsat stilarten for både WeissBier og Wit.
Hvad ville I gøre...? Tilsætte Irish Moss eller lade være og få en mere uklar øl...?
: 10. jun 2007, 13:26
af admin
Lader være, tilsætter nogle gange umaltet hvede.
: 10. jun 2007, 13:58
af PeterH
Kort og klart svar...takker!
: 10. jun 2007, 14:19
af elchivato
jeg tilsætter det heller ikke i håb om jeg kan få det
rigtige look sådan lidt grumset
men jeg ved ikke helt hvorfor men både mine hvede og wit
bliver krystal klarer aligevel
: 10. jun 2007, 14:51
af PeterH
Øv da...så er du nødt til at smage den med lukkede øjne....
Lidt li'som "...sluk lige lyset, skat..."
: 10. jun 2007, 18:16
af PeterH
Kogt uden Irish Moss...men den ser umiddelbart forbavsende klar ud....
Måden proteinerne klumper sammen på er absolut anderledes en med andre øltyper...håber det spillet som det skal...
: 12. jul 2007, 17:33
af BenderDK
Hvis du bruger Irishmoss eller andet klaringsmiddel, vil du også ødelægge en god del af den skum der ellers gerne skulle være på en hvede.