Side 1 af 1

Systemforståelse fadøl

: 29. sep 2016, 11:23
af Thage
Hmm hvad er det lige for en smag de mener?

http://www.business.dk/foedevarer/carls ... -i-danmark" onclick="window.open(this.href);return false;


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Systemforståelse fadøl

: 29. sep 2016, 11:54
af Sloth
http://finans.dk/live/erhverv/ECE903903 ... ctxref=ext" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Systemforståelse fadøl

: 29. sep 2016, 12:21
af Thage
Æh... Der står det samme...

Igen hvorfor kommer smagen, hvad er det? Hvad er ændret? Er det noget det alm. Hjemmebrygger setup kan være udsat for?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Systemforståelse fadøl

: 29. sep 2016, 12:57
af Thage
Fandt dette...
https://skafte.dk/draughtmasterfustage.php" onclick="window.open(this.href);return false;


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Systemforståelse fadøl

: 29. sep 2016, 15:07
af KimJohansen
Thage skrev:Fandt dette...
https://skafte.dk/draughtmasterfustage.php" onclick="window.open(this.href);return false;


Sent from my iPhone using Tapatalk
Det er næppe det gamle Draughtmaster system, primært til privat kunder, som de vil erobre markedet med. Men det er da interessant at Carlsberg, tilsyneladende ikke har styr på tapningen, siden deres øl oxideres på uge efter anstik.

Re: Systemforståelse fadøl

: 29. sep 2016, 15:34
af Thage
KimJohansen skrev:
Thage skrev:Fandt dette...
https://skafte.dk/draughtmasterfustage.php" onclick="window.open(this.href);return false;


Sent from my iPhone using Tapatalk
Det er næppe det gamle Draughtmaster system, primært til privat kunder, som de vil erobre markedet med. Men det er da interessant at Carlsberg, tilsyneladende ikke har styr på tapningen, siden deres øl oxideres på uge efter anstik.
Nej, men de skriver om 20l og navnet er det samme - så var for at prøve at forstå tanken bag. Og de skriver jo at tilførslen af kulsyre ødelægger øllet... Må tilstå jeg ikke oplever det samme...


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Systemforståelse fadøl

: 29. sep 2016, 15:36
af søreno
Tror I ikke, at det egentlig er fordi fustagen overkarboneres? Der burde ikke komme andet end co2 ned i fustagen og hvis det er fordi det oxideres er det vel mere et problem når fustagen fyldes. Det kan et nyt fadølsanlæg vel ikke gøre meget ved.

Sendt fra min Nexus 5 med Tapatalk

Re: Systemforståelse fadøl

: 29. sep 2016, 17:00
af Guldborg
Det er det her system til barer, cafe'er, restauranter med videre som de taler om:

http://www.draughtmaster.com/#Equipment" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Systemforståelse fadøl

: 29. sep 2016, 17:34
af Borg
Der står at det er med engangsfustager.
Et gæt kunne være at fustagerne har en pose indeni, som øllet er i.
I stedet for at trykke CO2 ind i fustagen så det kommer i berøring med øllet, kunne de trykke almindelig luft i udenfor posen. Dermed opnår man en upåvirket øl, en besparelse i CO2, og alligevel trykket ud af systemet.

Re: Systemforståelse fadøl

: 29. sep 2016, 17:43
af KimJohansen
Yep ala KeyKegs. Måske er problemet med de tidligere fade at der ikke i alle tilfælde har været anvendt Co2, men kompressor luft. Og så holder øllet ikke længe.

Re: Systemforståelse fadøl

: 29. sep 2016, 17:58
af admin
KimJohansen skrev:Yep ala KeyKegs. Måske er problemet med de tidligere fade at der ikke i alle tilfælde har været anvendt Co2, men kompressor luft. Og så holder øllet ikke længe.
Nej det er ikke tilfældet. Men at fadølsanlægget har været møj beskidt er en helt anden snak, det er rent salgs snak fra Carlsberg.

Brygget ved Fri Bryg - Naturligvis

Re: Systemforståelse fadøl

: 29. sep 2016, 23:24
af Benjamin
jeg oplever at hvis man køber et glas fadøl i dk, er det ofte en tynd, fortivlet drøm om øl, der mere ligner og smager som ...min mistanke er at butikkerne køber fortyndet øl tænkt til stadion og festival drikeri.?

Re: Systemforståelse fadøl

: 18. apr 2017, 15:19
af Tiedt
-Desuden slår de meget på at deres anlæg holder øllet koldt... Jeg ved ikke så meget om fadøls anlæg men har da set flere typer som køler øllet på vej fra fustagen og ikke direkte på fustagen. Mon ikke også at der ligger lidt af hemmeligheden gemt her. Måske køles der på de nye fustager hele vejen gennem logistikken?