Kakao og Kaffe... hvordan
: 24. okt 2018, 21:16
Jeg har en stor stout som er tæt på at have afsluttet gæringen. Planen er at tilsætte kakao og kaffe (jvfr opskriften) men spørgsmålet blot hvordan.
Tænker at lave et cold brew af kaffen (med afkølet kogt vand), og bare tilsætte kakao nibs direkte i tanken, er dog lidt nervøs for infektion. Øllen skulle gerne have omkring de 9%, så måske utøj slet ikke kan overleve under de forhold ?
Hvad gør i ?
Har hørt forslag med vodka til kakaoen, men er lidt lunken ved tanken om smirnoff i min fine øl....
Tænker at lave et cold brew af kaffen (med afkølet kogt vand), og bare tilsætte kakao nibs direkte i tanken, er dog lidt nervøs for infektion. Øllen skulle gerne have omkring de 9%, så måske utøj slet ikke kan overleve under de forhold ?
Hvad gør i ?
Har hørt forslag med vodka til kakaoen, men er lidt lunken ved tanken om smirnoff i min fine øl....