Hvordan laver jeg "Blackhorn" fra hornbeer?
: 14. okt 2012, 20:00
Jeg har en forkærlighed for de helt mørke kraftige øl, f.eks. Blackhorn fra hornbeer eller even more Jesus fra eviltwin, hvis i kender disse.
De er begge en kraftig staut på ca 11 % og er næsten trykt flydende :) mums
Er nybegynder med ganske få brygs på bagen.
Men hvordan ville i sammensætte opskriften?
På Blackhorn står følgende:
Coffeemalt, chocolate malt, Black malt, honning, humlet til 120 ibu, tørhumlet, lagret på egetræ/valnød
Er usikker på blandingsforholdet, men hvordan vil i erfarne bryggere gribe den an?
Mvh
Martin
De er begge en kraftig staut på ca 11 % og er næsten trykt flydende :) mums
Er nybegynder med ganske få brygs på bagen.
Men hvordan ville i sammensætte opskriften?
På Blackhorn står følgende:
Coffeemalt, chocolate malt, Black malt, honning, humlet til 120 ibu, tørhumlet, lagret på egetræ/valnød
Er usikker på blandingsforholdet, men hvordan vil i erfarne bryggere gribe den an?
Mvh
Martin