Side 1 af 1

Hvordan laver jeg "Blackhorn" fra hornbeer?

: 14. okt 2012, 20:00
af martinwa
Jeg har en forkærlighed for de helt mørke kraftige øl, f.eks. Blackhorn fra hornbeer eller even more Jesus fra eviltwin, hvis i kender disse.
De er begge en kraftig staut på ca 11 % og er næsten trykt flydende :) mums

Er nybegynder med ganske få brygs på bagen.

Men hvordan ville i sammensætte opskriften?
På Blackhorn står følgende:
Coffeemalt, chocolate malt, Black malt, honning, humlet til 120 ibu, tørhumlet, lagret på egetræ/valnød

Er usikker på blandingsforholdet, men hvordan vil i erfarne bryggere gribe den an?

Mvh
Martin

Re: Hvordan laver jeg "Blackhorn" fra hornbeer?

: 5. apr 2013, 18:14
af nissarup
Kom du videre med Blackhorn opskriften?
Jeg har fået en bestilling på noget lignende fra min kæreste.

Re: Hvordan laver jeg "Blackhorn" fra hornbeer?

: 5. apr 2013, 19:33
af admin
120 ibu vil jeg nok tage med et gran salt, det må være teoretisk, jeg har kun set det målt en gang - og hold kæft det var bitter øl :-)

Re: Hvordan laver jeg "Blackhorn" fra hornbeer?

: 5. apr 2013, 20:36
af beerbuster
Er fundamental Blackhorn ikke en Cascadian Dark ale / Black IPA

Re: Hvordan laver jeg "Blackhorn" fra hornbeer?

: 5. apr 2013, 20:48
af martinwa
Kom ikke videre med den - men fik anbefalet at lave en "Gasolin" som skulle være tæt på

Re: Hvordan laver jeg "Blackhorn" fra hornbeer?

: 5. apr 2013, 21:02
af nissarup
martinwa skrev:Kom ikke videre med den - men fik anbefalet at lave en "Gasolin" som skulle være tæt på
Denne her? http://haandbryg.dk/cgi-bin/beercalc.cg ... wersearch=" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Hvordan laver jeg "Blackhorn" fra hornbeer?

: 5. apr 2013, 21:38
af martinwa
Ja, den findes godt nok i nogleforskellige versioner.
Lad mig høre hvordan den bliver :-)