Gør min gamle far glad!, Hjælp søges!
: 3. jul 2013, 09:30
Hej,
Kender I det at ens far kommer og siger: "Jeg synes at vi skal brygge 50 liter øl i næste uge, er det ikke lige noget du kan strikke sammen?!"
Sagen er den at jeg nok ikke er "hård" nok til bare at kunne strikke noget sammen, ved heller ikke 100% hvad der går hånd i hånd. Derfor beder jeg om alle jeres indput og mulige opskrifter til at gøre min far glad.
Min far kan godt lide følgende øl:
ale no 16, tysk hvede øl, brun leffe, og øl i den dur, det må bare ikke blive for mørkt (tungt) og humlet (som i over middel ipa).
Jeg har følgende på lager:
Gær:
wlp001 california ale
WLP002 English Ale Yeast
wlp300 hefeweizen
s-04 (2 gen)
samt en WLP500 Trappist Ale Yeast (3 gen), som pt står med en mørk trippel på små 8%.
Humle:
Magnum ca. 45g
Perle ca. 45g
Challenger ca. 50g
Mittlefruh ca. 50g
Bramming C 200g
Styrian Golding ca. 80g
Tettnang ca. 35g
Nugget ca. 75g
Basis Malt:
Pilsner
Munich
Pale ale
Hvede
Special Malt:
Aroma 100 - 1,2 kg
Amber 45 - 1kg
Melanidin - 2kg
Black - 1,6kg
Biscuit 50 - 1,4kg
Carapils - 450g
Special b - 550g
Cara munich 2 - 175g
Derudover har jeg følgende:
400g druesukker
200g rørsukker
500g mørkkandis
70g tørrede appelsin fra lund.
Lakridspulver
Kanel - hele
Koriander
Anis
Frisk hyldeblomst og mjødurt.
Håber virkelig I kan hjælpe!
Kender I det at ens far kommer og siger: "Jeg synes at vi skal brygge 50 liter øl i næste uge, er det ikke lige noget du kan strikke sammen?!"
Sagen er den at jeg nok ikke er "hård" nok til bare at kunne strikke noget sammen, ved heller ikke 100% hvad der går hånd i hånd. Derfor beder jeg om alle jeres indput og mulige opskrifter til at gøre min far glad.
Min far kan godt lide følgende øl:
ale no 16, tysk hvede øl, brun leffe, og øl i den dur, det må bare ikke blive for mørkt (tungt) og humlet (som i over middel ipa).
Jeg har følgende på lager:
Gær:
wlp001 california ale
WLP002 English Ale Yeast
wlp300 hefeweizen
s-04 (2 gen)
samt en WLP500 Trappist Ale Yeast (3 gen), som pt står med en mørk trippel på små 8%.
Humle:
Magnum ca. 45g
Perle ca. 45g
Challenger ca. 50g
Mittlefruh ca. 50g
Bramming C 200g
Styrian Golding ca. 80g
Tettnang ca. 35g
Nugget ca. 75g
Basis Malt:
Pilsner
Munich
Pale ale
Hvede
Special Malt:
Aroma 100 - 1,2 kg
Amber 45 - 1kg
Melanidin - 2kg
Black - 1,6kg
Biscuit 50 - 1,4kg
Carapils - 450g
Special b - 550g
Cara munich 2 - 175g
Derudover har jeg følgende:
400g druesukker
200g rørsukker
500g mørkkandis
70g tørrede appelsin fra lund.
Lakridspulver
Kanel - hele
Koriander
Anis
Frisk hyldeblomst og mjødurt.
Håber virkelig I kan hjælpe!