Valg af gær til Lambic
: 2. okt 2013, 08:46
Hej.
Har kørt mig i stilling til mit første Lambic bryg.
3278 Belgian lambic xl fra Wyeast var desværre udsolgt.( og kan forstå at den kunne man køre med hele vejen)
Jeg fik så købt mig en gang Belgian Sour Mix (WLP655), men i Beersmith står der at det kun er til 2 gæring.
Hvilke gær skal jeg så starte med, og skal sour mix tilsættes efter at kirsebærende er stukket fra. Eller hyr ?
Opskriften skriver 28 dage gæring og så kirsebær på i ca. 50 dage og så væk med dem igen..
I vildrede
Har kørt mig i stilling til mit første Lambic bryg.
3278 Belgian lambic xl fra Wyeast var desværre udsolgt.( og kan forstå at den kunne man køre med hele vejen)
Jeg fik så købt mig en gang Belgian Sour Mix (WLP655), men i Beersmith står der at det kun er til 2 gæring.
Hvilke gær skal jeg så starte med, og skal sour mix tilsættes efter at kirsebærende er stukket fra. Eller hyr ?
Opskriften skriver 28 dage gæring og så kirsebær på i ca. 50 dage og så væk med dem igen..
I vildrede