Hvidtøl
: 4. okt 2014, 12:32
Hej
Nu ved jeg ikke hvordan I har det, men jeg elsker hvidtøl. Jeg kan simpelthen ikke få nok af denne herlige drik! :-) Derfor har jeg også overvejet om min næste bryg skulle blive en omgang hjemmelavet hvidtøl - nu er der jo ikke længe til jul, så det er jo en god undskyldning ;-)
Har I nogle gode opskrifter på hvidtøl, som I kan abefale? Jeg har ikke mulighed for at brygge all-grain, så indtil vidre klarer jeg mig med ekstrakt og minimæsk.
Alkoholpocenten er jo rimelig lav i hvidtøl. Så er risikoen for infektion betydelig meget større, end ved f.eks. en øl på 5-6% og opefter?
På forhånd tak!
Nu ved jeg ikke hvordan I har det, men jeg elsker hvidtøl. Jeg kan simpelthen ikke få nok af denne herlige drik! :-) Derfor har jeg også overvejet om min næste bryg skulle blive en omgang hjemmelavet hvidtøl - nu er der jo ikke længe til jul, så det er jo en god undskyldning ;-)
Har I nogle gode opskrifter på hvidtøl, som I kan abefale? Jeg har ikke mulighed for at brygge all-grain, så indtil vidre klarer jeg mig med ekstrakt og minimæsk.
Alkoholpocenten er jo rimelig lav i hvidtøl. Så er risikoen for infektion betydelig meget større, end ved f.eks. en øl på 5-6% og opefter?
På forhånd tak!