Hej folkens, hvad sider I til den vedhæftet opskrift?
Kan den drikkes :)
Nicolaj
Ok opskrift?
Redaktør: Co-Admin
Ok opskrift?
- Vedhæftede filer
-
- Belgisk.pdf
- (484.43 KiB) Downloadet 713 gange
Re: Ok opskrift?
Det korte svar på dit spørgsmål er: "ja".
Men hvis du også vil have et par kommentarer med så:
Hvorfor både Pale- og Pilsnermalt?
Du bør anføre din kandis som boil-tilsætning, da den ellers regnes med i mæskevandsberegningen.
5 kg malt bør kun fordre 15 liter mæskevand. Forhold max 1:3. Ret det i mlskeprofilen.
Hvis det er en traditionel belgisk ale du går efter, så hold dig til kontinentale humler som hallertauer og lignende, og glem de amerikanske.
Og jeg ville give den 2,6 CO2 volumen.
Husk rehydrering af din gær.
Men hvis du også vil have et par kommentarer med så:
Hvorfor både Pale- og Pilsnermalt?
Du bør anføre din kandis som boil-tilsætning, da den ellers regnes med i mæskevandsberegningen.
5 kg malt bør kun fordre 15 liter mæskevand. Forhold max 1:3. Ret det i mlskeprofilen.
Hvis det er en traditionel belgisk ale du går efter, så hold dig til kontinentale humler som hallertauer og lignende, og glem de amerikanske.
Og jeg ville give den 2,6 CO2 volumen.
Husk rehydrering af din gær.
Hilsen Erik Borg
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Ok opskrift?
Borg skrev:Det korte svar på dit spørgsmål er: "ja".
Men hvis du også vil have et par kommentarer med så:
Hvorfor både Pale- og Pilsnermalt?
Du bør anføre din kandis som boil-tilsætning, da den ellers regnes med i mæskevandsberegningen.
5 kg malt bør kun fordre 15 liter mæskevand. Forhold max 1:3. Ret det i mlskeprofilen.
Hvis det er en traditionel belgisk ale du går efter, så hold dig til kontinentale humler som hallertauer og lignende, og glem de amerikanske.
Og jeg ville give den 2,6 CO2 volumen.
Husk rehydrering af din gær.
Super godt, mange tak :)
Det er en fejl at jeg har fået valgt pilsner malt, det skal selvfølgelig være pale malt :)
Grunden til jeg bruger Cascade + Styrian Goldings er at jeg har lidt for meget af det på lager :P.
Ja, den mæskeprofil skal jeg lige have kigget på igen. Igen Mange tak