Hejsa.
Er der nogen der har forsøgt sig med glassering eller marinering af kød, ved brug af den søde ølurt?
Glassering/marinering
Glassering/marinering
Mvh.
Søren Ladegaard
"A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her"
W. C. Fields
Søren Ladegaard
"A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her"
W. C. Fields
Lige akkurat.Martin skrev:he he - jeg tror det Søren spørger om er, om der er nogen, som har brugt deres urt som marinade.
Lyder egentligt som et lækkert påfund :-)
Jeg overvejer at tage noget urt fra, ved mit næste bryg.
Herefter vil jeg enten marinere eller glassere noget kød dermed.
Hvis jeg får det gjordt, giver jeg naturligvis lyd herinde.
Mvh.
Søren Ladegaard
"A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her"
W. C. Fields
Søren Ladegaard
"A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her"
W. C. Fields
-
- Indlæg: 29
- Tilmeldt: 27. sep 2007, 21:55
Hey
i min tid som kok har jeg brugt den søde urt til at marinere i feks revelsben er godt at marinere i ølurt brugte en ipa urt her i sidste uge
samt det er godt at bruge en kraftig belgisk ølurt til oksefilet eller grydesteg..
men hvis du vil have nogle opskrifter laver jeg dem gerne til dig fortæl mig hvilket kød du vil bruge så laver jeg en opskrift til dig på hele retten
john
i min tid som kok har jeg brugt den søde urt til at marinere i feks revelsben er godt at marinere i ølurt brugte en ipa urt her i sidste uge
samt det er godt at bruge en kraftig belgisk ølurt til oksefilet eller grydesteg..
men hvis du vil have nogle opskrifter laver jeg dem gerne til dig fortæl mig hvilket kød du vil bruge så laver jeg en opskrift til dig på hele retten
john
-
- Indlæg: 105
- Tilmeldt: 2. jul 2007, 00:05
- Geografisk sted: Varde