Manglende skum ved flaskekarbonering

Besvar
Beerdumper
Indlæg: 42
Tilmeldt: 2. apr 2020, 21:46

Manglende skum ved flaskekarbonering

Indlæg af Beerdumper »

Hej bryggere

Jeg er blevet mere og mere glad for at brygge undergæret, efter mit køleskab i skuret er blevet indrettet med Inc bird og varmelegeme.

Mine pilsnere bliver klare og rene og er velsmagende.

Men...De mangler simpelthen en stabil skumkrone. Karboneringen er bestemt til stede, men afgår hurtigt efter åbning og opskænkning.

Jeg flaskekabonere med 5 gram sukker/liter. Eftergæring med sukker ved stuetemperatur. Servering ved 5 grader C.

Skal jeg kommer sukker i? Skal jeg mæske med havregryn så der er lidt proteiner til skum? (giver jo så bare ikke den klare farve).

Hvordan laver i en god flaskekarbonering af undergæret øl?
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"