Fadøl hvordan?

Alt i udstyr, flasker, Keg´s, osv.
Truntebryg
Indlæg: 5319
Tilmeldt: 15. nov 2008, 09:30

Indlæg af Truntebryg »

MHT billed upload - så pas på med underlige tegn i filnavnet. Du bruger et # tegn ...
Brugeravatar
admin
Site Admin
Indlæg: 4754
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Indlæg af admin »

Et fif er at der ikke må være bobler i slangen, man kan faktisk høre på opskænkningen når tingne er indstillet korrekt.
(så knitre det ikke i hanen)

Jens
Kingglostrup
Indlæg: 442
Tilmeldt: 3. apr 2007, 07:46
Geografisk sted: KBH

Indlæg af Kingglostrup »

Hej !

Jens kan du tage mit billede fra Picasa og lægge ind her ?

Når jeg skifter rundt på tingene, eks. hvis jeg tager en kortere/længere bremseslange og skyder ind, hoster det lidt ved første opskænkning, men ellers syntes jeg nu ikke der hverken er bobler eller det knitrer.

Har I andre kommentarer til den side jeg fant, omkring hastigheden ved opskænkning ?

Burde jeg ikke være 200 % sikker på at øllet er karboneret som det skal være efter 1 uge ved 1 bars tryk og 5 grader ? og hvis det så alligevel er fladt, er det et tappehane/slange problem ?

Mvh Thomas

Ps. Det her fad har ikke stået 1 hel uge ved 1 bar endnu.
Besvar

Tilbage til "Udstyr"