Er ved og bygge en side op, og hvorfor ikke vise den til andre ølinteresserede.
http://larsens-bryghus.dk
Jeg søger en frivillig erfaren håndbrygger til evt at kunne skrive en artikel om ølbrygningens faser, fra gærstarter til tapning.
Der vil selvfølgelig blive noteret hvem der har skrevet artiklen og beskyttet med copyright.
send pb for mere information.
Ny side
Re: Ny side
fin side da den er ny vil jeg lige tillade mig at rette en failer sorry :) (læs Rettelse) da det jo er en hjemmeside og ikke et forum
tror du mangler ordret andenAlle har det tilfældes at de i en eller % grad skal indeholde hvedemalt.
Nyt Site uder opbygning
http://Beermonks.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://Beermonks.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Ny side
Det særlige ved en belgisk hvedeøl er indholdet af hvede - ikke hvedemalt.t-svendborg skrev:kravet til en belgisk hvede er min 25 % hvede malt.
Mvh
Jonas Jacobsen 8961
Mvh Jonas Jacobsen (8961)
http://www.facebook.com/syndikatet" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/syndikatet" onclick="window.open(this.href);return false;