Brygland stout

Redaktør: Co-Admin

Besvar
Brugeravatar
Tryfuss
Indlæg: 989
Tilmeldt: 8. jan 2011, 12:22
Geografisk sted: 9870 Sindal
Kontakt:

Brygland stout

Indlæg af Tryfuss »

Er der nogen der ligger inde med bryglands allgrain stout opskrift? nu kan den jo ikke købes hos dem mere.
Rene "Den Glade Brygger" Sørensen
Brugeravatar
beerbuster
Indlæg: 739
Tilmeldt: 23. jun 2008, 22:45
Geografisk sted: Odense

Sv: Brygland stout

Indlæg af beerbuster »

Ring du til Claus (nu tidl.ejer af brygland)- mon ikke han kan løfte sløret for det

Sendt fra min HTC Incredible S med Tapatalk
Med venlig hilsen.
Peter

Omstikning...just say no !..

"He was a wise man who invented beer.
Plato "
Truntebryg
Indlæg: 5319
Tilmeldt: 15. nov 2008, 09:30

Re: Brygland stout

Indlæg af Truntebryg »

Han er nu stadig ejer af Brygland .... det er bare lukket ;-)
Brugeravatar
Tryfuss
Indlæg: 989
Tilmeldt: 8. jan 2011, 12:22
Geografisk sted: 9870 Sindal
Kontakt:

Re: Brygland stout

Indlæg af Tryfuss »

takker, det vil jeg gøre.
Rene "Den Glade Brygger" Sørensen
Brugeravatar
beerbuster
Indlæg: 739
Tilmeldt: 23. jun 2008, 22:45
Geografisk sted: Odense

Re: Brygland stout

Indlæg af beerbuster »

Ahr, måske et lidt fesent svar fra mig...kan ikke finde opskriften, men her er en fra det hæderkronede hedengangne Håndbryggeriet fra Gjøl, det giver en go`bajer der er lige i øjet ..
Ja, ja..jeg ved godt at "bajer" nok ikke liiiige er termen for en stout....so fu... what ;-) den smager ihvertfald godt.....nå !!

Dry Stout (Irish)
Type: All Grain Date: 11-05-2006
Batch Size: 25,00 L Brewer: HaandBryggeriet®
Boil Size: 28,62 L Equipment: 25 liters gryde/elgryde
Boil Time: 60 min Brewhouse Efficiency: 75,0
Taste Notes:
Ingredients
Amount Item Type % or IBU
3,50 kg Pale Malt (2 Row) Bel (5,9 EBC) Grain 61,9 %
0,50 kg Barley, Flaked (3,3 EBC) Grain 8,8 %
0,50 kg Black (1400,0 EBC) Grain 8,8 %
0,50 kg Café (500,0 EBC) Grain 8,8 %
0,40 kg Peated malt (Smoked) (3,3 EBC) Grain 7,1 %
0,25 kg Melanoidin 40 (38,0 EBC) Grain 4,4 %
30,00 gm Pilgrim [11,80%] (60 min) Hops 30,9 IBU
20,00 gm Goldings, East Kent [5,60%] (10 min) Hops 3,5 IBU
10,00 gm Goldings, East Kent [5,60%] (1 min) Hops 0,2 IBU
25,00 gm Carrageenan (Boil 10,0 min) Misc
1 Pkgs SafBrew Specialty Ale (DCL Yeast #T-58) Yeast-Ale
Beer Profile
Est Original Gravity: 1,050 SG Measured Original Gravity: 1,050 SG
Est Final Gravity: 1,013 SG Measured Final Gravity: 1,013 SG
Est Alcohol by Vol: 4,8 % Actual Alcohol by Vol: 4,8 %
Bitterness: 34,7 IBU Est Color: 98,2 EBC
Mash Profile
Mash Name: Mæskeprogram Total Grain Weight: 5,65 kg
Sparge Water: 15,13 L Grain Temperature: 20,0 C
Sparge Temperature: 78,0 C TunTemperature: 20,0 C
Adj. Temp for Equipm.: FALSE Mash pH: 5,4 PH
Name Description Step Temp Step Time
Forsukring Add 19,15 L of water at 71,2 C 66,0 C 60 min
Udmæskning Heat to 78,0 C over 10 min 78,0 C 10 min
Mash Notes:
Carbonation and Storage
Carbonation Type: Corn Sugar Volumes of CO2: 2,4
Pressure/Weight: 154,4 gm Carbonation Used: -
Keg/Bottling Temperature: 20,0 C Age for: 35,0 days
Storage Temperature: 3,0 C
Med venlig hilsen.
Peter

Omstikning...just say no !..

"He was a wise man who invented beer.
Plato "
Besvar

Tilbage til "Opskrifter"