Stjerne anis hvornår?

Besvar
Squebec
Indlæg: 90
Tilmeldt: 24. nov 2013, 22:52
Geografisk sted: Vejrup. Bramming

Stjerne anis hvornår?

Indlæg af Squebec »

Hvornår vil putte stjerne anis i under kogning? Før eller efter kogning? Efter 1 eller 2 omhæld læring? Det skal i en skotsk Ale
kujensen
Indlæg: 62
Tilmeldt: 11. okt 2010, 21:00
Geografisk sted: Holsted
Kontakt:

Re: Stjerne anis hvornår?

Indlæg af kujensen »

Jeg har i årets julebryg tilsat 10 gram til 50 L, de sidste 15 min af kogningen. Det kan lige anes.

MVH Klaus
Squebec
Indlæg: 90
Tilmeldt: 24. nov 2013, 22:52
Geografisk sted: Vejrup. Bramming

Re: Stjerne anis hvornår?

Indlæg af Squebec »

Så tog du det op igen da du begyndte at køle
kujensen
Indlæg: 62
Tilmeldt: 11. okt 2010, 21:00
Geografisk sted: Holsted
Kontakt:

Re: Stjerne anis hvornår?

Indlæg af kujensen »

Nej. Jeg har filter i gryden og køler med en pladekøler. Så det kom ikke med i gærspanden, hvis det er det du mener.
Fotojensen
Indlæg: 630
Tilmeldt: 6. mar 2012, 23:45
Geografisk sted: Odense sø

Re: Stjerne anis hvornår?

Indlæg af Fotojensen »

Smider min i de sidste 10 min af kogningen, jeg bruger 1 1/2 anis til 22 liter.
Venligst
Tommy
The problem with the world is that everyone is a few drinks behind "Humphrey Bogart"
LEV livet, det er til for det samme.
Brugeravatar
Nimbus39
Indlæg: 3392
Tilmeldt: 27. jun 2010, 10:52
Geografisk sted: Greve (Mosede Strand)
Kontakt:

Re: Stjerne anis hvornår?

Indlæg af Nimbus39 »

Fotojensen skrev:Smider min i de sidste 10 min af kogningen, jeg bruger 1 1/2 anis til 22 liter.
Er det blevet fast ingrediens i dit øl?
Kan huske på brewcamp var du lidt skeptisk da jeg foreslog dig at putte anis i dit bryg :-)
Buy a man a beer and he wastes an hour. Teach a man to brew and he wastes a lifetime.
http://bryggeri.landly.dk
http://www.facebook.com/bryggerilandly
http://beersmithrecipes.com/listrecipes/2810/nimbus39
Fotojensen
Indlæg: 630
Tilmeldt: 6. mar 2012, 23:45
Geografisk sted: Odense sø

Re: Stjerne anis hvornår?

Indlæg af Fotojensen »

Nimbus39 skrev:
Fotojensen skrev:Smider min i de sidste 10 min af kogningen, jeg bruger 1 1/2 anis til 22 liter.
Er det blevet fast ingrediens i dit øl?
Kan huske på brewcamp var du lidt skeptisk da jeg foreslog dig at putte anis i dit bryg :-)
Den jeg lavede på camp var med 1 stk efter din anbefaling, den var ok men smagte ikke så meget igennem, så derfor 1 1/2 stk. det er ikke blevet en fast del, men det er hyggeligt at prøve.

Camp'en var fed, jeg glæder mig til næste år.
Venligst
Tommy
The problem with the world is that everyone is a few drinks behind "Humphrey Bogart"
LEV livet, det er til for det samme.
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"