flad øl

Besvar
hel grøn
Indlæg: 13
Tilmeldt: 16. maj 2012, 12:16

flad øl

Indlæg af hel grøn »

Jeg har for ca. 5 uger siden lavet et bryg som jeg lide har prøvesmagt.
Smagen er god men den er meget flad dvs. ingen brus/friskhed når jeg åbner den.
Den har stået 1 uge til lagering hvorefter den er stukket om og så har stået en uge mere inden den er tappet på flasker tilsat 5,5 g sukker pr. liter til karbonering.
Kan jeg gøre noget for at vække den så den bliver frisk igen.

På forhånd tak
Brugeravatar
Mhoe
Indlæg: 285
Tilmeldt: 14. nov 2011, 15:04
Geografisk sted: Horsens

Re: flad øl

Indlæg af Mhoe »

Hvad er det for en øl-type og hvad var OG/FG?
5,5 gr sukker per L er nok også i den lave ende af karboneringsspektret.

Du kan evt. ryste flaskerne så bundfaldet / gær hvirvler rundt - det kan give lidt
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"